Αυτό είναι το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο με έγκριση και πιστοποίηση από το κράτος

Επιτέλους, πήρε έγκριση και πινακίδες! Αυτό είναι το ελληνικό KERABOSS SUPER K και το φανταζόμαστε ήδη να "σαρώνει" τις ελληνικές παραλίες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
KERABOSS SUPER K

Μπορεί να χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια, αλλά πλέον το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο, εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το ελληνικό κράτος, είναι γεγονός. Ονομάζεται KERABOSS SUPER K, είναι εφικτό να φέρει πινακίδες και να κυκλοφορεί νόμιμα στην Ελλάδα.

DIM 594: Το ελληνικό μοντέλο που “πάτησε” στην έκθεση Γενεύης

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, που αναφέρεται ως όχημα Μ.Ο.Ι.Κ (Μεμονωμένα Οχήματα Ιδιαίτερης Κατασκευής), γεγονός που το βάζει σε μια ειδική κατηγορία οχημάτων. Το να πάρει ελληνικές πινακίδες και να κυκλοφορεί νόμιμα μόνο εύκολο δεν ήταν. Τα στάδια από τα οποία πέρασε ήταν πολλά. Το αυτοκίνητο κατασκευάστηκε το 2008, το 2014 έγινε αίτηση στο υπουργείο Οικονομικών για νομοθετική – φορολογική ρύθμιση, ώστε να είναι εφικτό να εκδοθούν πινακίδες κυκλοφορίας και η ολοκλήρωση της διαδικασίας έγινε 23/09/2021. Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε τις πινακίδες το 2022.

“Aνοιξε ο δρόμος για ένα εγκεκριμένο πιστοποιημένο ελληνικό αυτοκίνητο”, δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος στην εκδήλωση για την  παρουσίαση του πρώτου αυτοκινήτου που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα και έλαβε πινακίδες κυκλοφορίας, μετά από συντονισμένες δράσεις του αρμόδιου υπουργείου και της Περιφέρειας. “Εμείς στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και θα είμαστε δίπλα σε όποια προσπάθεια υπάρξει”, συμπλήρωσε ο υφυπουργός.

Όσο για το ελληνικό KERABOSS SUPER K, θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (διθέσιο και τετραθέσιο), ενώ το μήκος του αγγίζει τα 3.375 χλστ., το πλάτος τα 1.560 και το ύψος τα 1.590 χλστ. Ο κατασκευαστικός του τρόπος και τα υλικά του, το καθιστούν κατάλληλο όχημα για τα νησιά και τους επαγγελματίες των rent a car, όπως τονίστηκε.

Τα υλικά κατασκευής, όπως π.χ το πολυεστερικό αμάξωμα, το γαλβανιζε σασί, μένουν σχεδόν αλώβητα από το αλάτι της θάλασσας και ζουν σχεδόν για πάντα, με μια μικρή συντήρηση, αναφέρει η εταιρεία. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας κινητήρας 1.000 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 72 ίππους, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα υπάρχει και turbo έκδοση 84 ίππων. Όσο για την εμφάνισή του, θα είναι λίγο διαφορετική από αυτή που βλέπουμε στις εικόνες, μιας και αυτά που προβάλλονται είναι πρωτότυπα της εταιρείας.

H τιμή του ξεκινά από τα 22.000 ευρώ (προ φόρων) και ήδη έχουν ξεκινήσει οι παραγγελίες. Όπως τονίστηκε, στόχος της εταιρείας είναι οι πωλήσεις 70 και πλέον οχημάτων το χρόνο. Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε κάθε επιτυχία και… το φανταζόμαστε ήδη να “σαρώνει” τις ελληνικές παραλίας!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, superk.info

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.