Αυτό είναι το πρώτο Jeep της LEGO

Το Wrangler, το σκληροτράχηλο μοντέλο της Jeep αποκτά μια νέα «έκδοση» που για πρώτη φορά είναι κατάλληλη για παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Jeep και το LEGO Group αποκάλυψαν το νέο μοντέλο της δημοφιλούς σειράς LEGO Technic που δεν είναι άλλο από το θρυλικό Jeep Wrangler Rubicon! Το πρώτο Jeep από τη LEGO!

Οι φίλοι της LEGO ανεξαρτήτως ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν αυτό το ξεχωριστό μοντέλο, συναρμολογώντας από το υψηλής απόδοσης σύστημα 4×4, μέχρι τα ανακλινόμενα πίσω καθίσματα και βέβαια τη μάσκα με τις επτά κάθετες γρίλιες. Μόλις ολοκληρωθεί η σύνδεση και των 665 κομματιών από τα οποία αποτελείται το Wrangler της LEGO, το μοντέλο θα είναι έτοιμο να αξιοποιήσει τη μεγάλη διαδρομή της ανάρτησης του και το λειτουργικό σύστημα διεύθυνσης, έτσι ώστε να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, όπως και το πραγματικό Jeep Wrangler Rubicon. Το LEGO Technic Jeep Wrangler είναι σχεδιασμένο για τους φίλους της μάρκας από 9 ετών και άνω και θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμια κλίμακα από την 1η Ιανουαρίου του 2021.

Δείτε πιο κάτω τις πρώτες επίσημες εικόνες του Jeep Wrangler της LEGO!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr