Αυτό είναι το πρώτο κατάστημα της nrg στην Αθήνα

H nrg άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα και μας προσκαλεί να το επισκεφθούμε. Ας δούμε περισσότερα για το νέο της κατάστημα.

Βρείτε μας στο

Τον Αύγουστο, η nrg, μέλος του Ομίλου Motor Oil, άνοιξε το πρώτο της βιωματικό κατάστημα στη συμβολή της Λ. Κηφισίας 105α με την Πανόρμου, στους Αμπελόκηπους της Αθήνας.Διαβάστε επίσης: Το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης της nrg και η προσφορά της

Έτσι, ο πελάτης της έχει πλέον τη δυνατότητα να επισκεφθεί το πρώτο φυσικό σημείο εξυπηρέτησης, να πληρώσει τον λογαριασμό του και να ενημερωθεί για όλα τα νέα ξεχωριστά προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε ο σχεδιασμός του καταστήματος είναι η δημιουργία μιας οικείας σχέσης μεταξύ του πελάτη–επισκέπτη και της nrg. Έτσι, δημιουργήθηκε ένας χώρος οικείος, ζεστός και άνετος με διάφορες γωνιές στις οποίες ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βιώσει την αίσθηση ενός «έξυπνου» σπιτιού, να πληροφορηθεί για τα ολοκληρωμένα προγράμματα ενέργειας, όπως είναι το Ηλεκτρικό Ρεύμα, το Φυσικό Αέριο για το σπίτι ή την επιχείρηση, την Πράσινη Ενέργεια, την Ηλεκτροκίνηση και να βρει πολλά προϊόντα smart home που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των αναγκών του. Ο επισκέπτης θα μπορεί επίσης να περιηγηθεί live στις εφαρμογές της εταιρείας σε tablets και μεγάλες διαδραστικές οθόνες και να ζήσει μια τεχνολογική εμπειρία μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων.

Παράλληλα και σε συνεργασία με το allsmart.gr και το πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα, να προμηθευτεί επιλεγμένα προϊόντα όπως ebikes, ηλεκτρικά scooters, action cameras, wearables και άλλα προϊόντα τεχνολογίας, φωτισμού, ψυχαγωγίας και άθλησης, και στο άμεσο μέλλον, να εξαργυρώσει τους πόντους Smart που έχει συγκεντρώσει μέσα από το πρόγραμμα, επιλέγοντας από τα δεκάδες προϊόντα που διατίθενται στο κατάστημα.

O επισκέπτης του καταστήματος έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί και για τη Συνδρομή nrg Green που αποτελεί την πράσινη ενέργεια μέσα από την οποία η nrg προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης Πράσινου Πιστοποιητικού για το σπίτι, την πολυκατοικία ή την επιχείρηση με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος, η nrg, πρωτοπόρος στον τομέα της Ηλεκτροκίνησης, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να φορτίσει δωρεάν το ηλεκτρικό του ποδήλατο ή πατίνι στο ειδικό wallbox που έχει τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Φυσικά, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί με λεπτομέρεια για τα νέα προγράμματα ηλεκτροκίνησης nrg OnTheGo, για τη φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου από το σπίτι, τη συνεργασία της nrg με τo BMW Group Hellas, καθώς και για το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών της εταιρείας που είναι ήδη εγκατεστημένο στους μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας στα πρατήρια καυσίμων Shell και Avin.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου