Αυτό είναι το SUV με τις περισσότερες ταξινομήσεις στην Ελλάδα το Ά εξάμηνο του 2021

Ποιο είναι το SUV που είχε τις περισσότερες ταξινομήσεις στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του έτους; Πάμε να δούμε την απάντηση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 2008 SUV

Το πρώτο εξάμηνο στην χώρα μας έκλεισε εμπορικά και ο ΣΕΑΑ με την βοήθεια της ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τα επίσημα στοιχεία ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Τι γίνεται όμως στην κατηγορία των SUV, η οποία είναι και η δημοφιλέστερη κατηγορία (εμπορικά πάντα) στην χώρα μας; Ποιο είναι το SUV που προτιμούν οι Έλληνες; Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία, η απάντηση είναι το Peugeot 2008. Το γαλλικό μοντέλο αν και δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά για τον μήνα Ιούνιο, για πέντε μόλις αυτοκίνητα (410 το Kia Stonic και 405 το 2008), από την αρχή του έτους έως και το τέλος του πρώτου εξαμήνου έχει καταφέρει τις περισσότερες ταξινομήσεις.

Συγκεκριμένα το πρώτο εξάμηνο η Peugeot έχει ταξινομήσει 1.864 2008, νούμερο που το φέρνει σε απόσταση ασφάλειας από το δεύτερο Toyota C-HR με 1.531 ταξινομημένες μονάδες. Μάλιστα το ιαπωνικό μοντέλο φαίνεται να έχει πτωτική πορεία καθώς για τον μήνα Ιούνιο ταξινόμησε 299 αυτοκίνητα, επίδοση που το φέρνει στην πέμπτη θέση.

Στις συνολικές ταξινομήσεις πρώτου εξαμήνου στην κατηγορία των SUV, μετά τα Peugeot 2008 και Toyota C-HR έχουμε τα Kia Stonic και Peugeot 3008 και VW T-ROC με 1.387, 1.143 και 1.113 μονάδες αντίστοιχα. Για την ιστορία να πούμε πως την δεκάδα κλείνουν τα Suzuki Vitara, Ford Puma, VW T-Cross, Nissan Qashqai και Dacia Duster.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr