Αυτό ήταν το δημοφιλέστερο χρώμα στα νέα αυτοκίνητα για το 2023

Τα χρώματα που επέλεξαν οι αγοραστές νέων αυτοκινήτων παγκοσμίως τη χρονιά που μας πέρασε. Ο "βασιλιάς" παραμένει στην κορυφή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Έρευνα Χρώματα

Η επιλογή του χρώματος είναι ένας τομέας στον οποίο οι αγοραστές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση κατά την αγορά νέου αυτοκινήτου. Πάμε να δούμε ποιο ήταν το δημοφιλέστερο χρώμα στα νέα αυτοκίνητα τη χρονιά που μας πέρασε, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το άσπρο, το μαύρο και το ασημί καλύπτουν ένα τεράστιο ποσοστό της γκάμας.

Έρευνα: Ποια είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος ηλιοπροστασίας;

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα της εταιρείας χρωμάτων αυτοκινητοβιομηχανίας “BASF”, το λευκό ήταν και πάλι το δημοφιλέστερο χρώμα παγκοσμίως, με το ποσοστό του να αγγίζει το 36%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το μαύρο, ένα επίσης δημοφιλές χρώμα που πλέον το ποσοστό του διαμορφώνεται στο 21%.


Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το γκρι, μιας και το ποσοστό του φτάνει το 15%. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι τα τρία δημοφιλέστερα χρώματα καλύπτουν συνολικά το 72%. Άλλα χρώματα που προτιμούν οι αγοραστές είναι το ασημί με 9%, το μπλε με 8% και το κόκκινο με 4%. Ακολουθεί το σχετικό γράφημα, όπως δημοσιεύθηκε στην έρευνα που πραγματοποίησε η εν λόγω εταιρεία!

Πηγή: basf-coatings.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.