Αυτό το σκάφος πάει και στη στεριά! (+videos)

Το σκάφος είναι πάντα ένας ωραίος τρόπος για να απολαύσεις την θάλασσα, αλλά πρέπει να έχεις έναν τρόπο για να το ρήξεις στο νερό, εκτός αν είναι ένας σκάφος της Iguana Yachts...

Βρείτε μας στο

Η Iguana Yachts κατάφερε να κάνει πραγματικότητα την κατασκευή ενός σκάφους που αφήνει… άνεργες τις τόσο απαραίτητες “γλίστρες”. Και αυτό γιατί το δικό της σκάφος μπορεί να βγει μόνο του από το νερό, χωρίς να χρειαστεί να το ρυμουλκήσει κάποιο τετράτροχο όχημα, εκτός αυτού.

Βλέπετε, διαθέτει πτυσσόμενες ερπύστριες οι οποίες όταν δεν χρησιμοποιούνται κρύβονται στην καρίνα του. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο ουσιαστικά καθιστά το σκάφος αμφίβιο, ενώ το κάνει ιδανικό tender για μεγαλύτερα σκάφη, καθώς έτσι οι επιβάτες του δεν θα χρειάζεται να πηδάνε στο νερό για να βγουν μέχρι τη στεριά, αφού το ίδιο το σκάφος μπορεί να φτάσει μέχρι έξω.

Το κόστος των σκαφών της Iguana Yachts ξεκινά από τα 220.000 ευρώ και φτάνει έως και τα 403.700 ευρώ όπως μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά.

Στα videoς που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε και μια γεύση από τις ικανότητες των σκαφών της Iguana Yachts.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr