Αυτό το ταπεινό Fiat Tipo “κουβαλά” πολύ βαριά ιστορία!

Τι σχέση έχει αυτό το Fiat Tipo με έναν πρωταθλητή της Formula 1; Ας γνωρίσουμε ένα "ταπεινό" ιταλικό μοντέλο που κουβαλάει όμως τεράστια ιστορία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Tipo

Μπορεί με μία πρώτη, ίσως και δεύτερη ματιά, αυτό το Fiat Tipo να μην ξεχωρίζει καθόλου από τα εκατομμύρια αντίτυπα που πωλήθηκαν παγκοσμίως. Το εικονιζόμενο, όμως, είναι ιδιαίτερο και αυτό γιατί συνδέεται με έναν πρωταθλητή της Formula 1. Κάποτε δωρίστηκε στον Nigel Mansell, ο οποίος και το χρησιμοποιούσε καθημερινά. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να δημοπρατηθεί. Ας γνωρίσουμε την ιστορία του!

Μισός αιώνας Fiat 126: Ένας θρύλος με πολλά ονόματα!

Ήταν Σεπτέμβριος του 1990 και η Formula 1 βρισκόταν στην Ιταλία για το Grand Prix της Monza. Ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν και ο Nigel Mansell, ο οποίος αγωνιζόταν με τη Ferrari πλάι στον Alain Prost. Θέλοντας να τιμήσει τους δύο πιλότους, ο Cesare Romiti, διευθύνων σύμβουλος της Fiat αποφάσισε να χαρίσει στον καθένα από ένα ολοκαίνουριο Fiat Tipo. To εικονιζόμενο είναι του Nigel Mansell, βαμμένο με British Racing Green και το τιμόνι τοποθετημένο στα δεξιά.

O εξοπλισμός του είναι πολύ πλούσιος, μιας και δεν απουσιάζει η ηλιοροφή, ο υπολογιστής ταξιδιού, οι ξύλινες επενδύσεις και το κασετόφωνο Grundig. Βέβαια, το ενδιαφέρον στρέφεται στην επιγραφή που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα αναλλοίωτη μέχρι σήμερα. “Δώρο στον Nigel Mansell ως εκτίμηση για την σεζόν 1990 με την Ferrari στη Formula 1. Από τον Cesare Romiti, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fiat”, αναγράφεται στην ταμπέλα, όπως μπορείτε να δείτε στην σχετική εικόνα.

Τώρα, έφτασε η ώρα το συγκεκριμένο Fiat Tipo να αλλάξει χέρια και η δημοπρασία του βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Όπως θα δείτε στην επίσημη αγγελία πατώντας εδώ, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και έχει διανύσει 81.988 χλμ. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,8 λτ. με ισχύ που αγγίζει τους 110 ίππους. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις η τιμή αγγίζει τα 6.000 ευρώ, με τους εκτιμητές να αναφέρουν ότι μπορεί να φτάσει στα 10.000 στο προσεχές διάστημα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.