Αυτό το Toyota C-HR “βαράει” δυνατά

Η Toyota παρουσίασε μία νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το C-HR, η οποία ονομάζεται Neon Lime και εκτός από το χρώμα της έχει και ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό. Ας το δούμε.

Βρείτε μας στο

Παρουσιάστηκε και επισήμως μέσω της επίσημης σελίδας της Toyota στο διαδίκτυο, η νέα έκδοση του Toyota C-HR η οποία φέρει την ονομασία Neon Lime και θα κατασκευαστεί σε μόλις 2.000 μονάδες. Αυτή έχει να επιδείξει μία σειρά από αλλαγές, που την διαχωρίζουν από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας του C-HR.

Πρώτη και καλύτερη είναι το χρώμα Neon Lime, το οποίο μάλιστα συνδυάζεται με διχρωμία οροφής. Εξωτερικά έχει επίσης να επιδείξει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε μαύρο ματ χρώμα και LED φώτα.

Στο εσωτερικό του όμως βρίσκεται η μεγαλύτερη διαφορά από όλες και αυτή δεν είναι άλλη από την ύπαρξη ηχοσυστήματος JBL, το οποίο συνοδεύεται από το πακέτο 360 JBL Music Experience. Αυτό περιλαμβάνει ακουστικά και ηχεία, καθώς και μία συνδρομή έξι μηνών στο Deezer. Εκτός από το ηχοσύστημα της JBL, στο εσωτερικό συναντάμε και επένδυση από αλκαντάρα και σπορ καθίσματα ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση.

Το Toyota C-HR Neon Lime θα διατίθεται αποκλειστικά σε υβριδική έκδοση, που σύμφωνα με την Toyota εξασφαλίζει κίνηση με μηδενικούς ρύπους για περισσότερο από το 50% του χρόνου οδήγησης. Χαρακτηριστικό που απογειώνει την εμπειρία του ήχου εντός του αυτοκινήτου, καθώς δεν θα εισβάλει στην καμπίνα ο θόρυβος από το μοτέρ!

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr