Αυτό το VW είναι… ένα στο εκατομμύριο

Η Volkswagen είναι από τις μάρκες οι οποίες πίστεψαν στην κατηγορία των SUV και επένδυσαν σε αυτή και πλέον απολαμβάνει τους καρπούς της προσπάθειάς της.

Βρείτε μας στο

Η VW γιορτάζει την παραγωγή των 1.000.000 Touareg. Το μεγάλο πολυτελές SUV της γερμανικής μάρκας, το οποίο το γνωρίσαμε το 2002 απέκτησε μάλιστα και μία ειδική έκδοση, προκειμένου να εορταστεί το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Η επετειακή έκδοση ονομάζεται One Million και έχει να επιδείξει αρκετές διαφορές σε σχέση με τα… απλά Touareg.

Συγκεκριμένα, το αμάξωμά της είναι βαμμένο στο χρώμα Sechura Beige, είναι μπορεί να εξοπλιστεί από δύο διαφορετικά σχέδια ζαντών 20 ή 21 ιντσών. Τα πίσω φώτα έχουν σκουρόχρωμα κρύσταλλα, διαθέτει σήματα One Million και λεπτομέρειες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου συναντάμε κατά αποκλειστικότητα το δέρμα Puglia, ραφές σε Amber Brown χρώμα, νέες ενθέσεις στο ταμπλό σε Silver Wave και πλήρως ψηφιοποιημένη κονσόλα. Αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμη και το κλειδί του VW Touareg είναι διαφορετικό, καθώς είναι ντυμένο με το ίδιο δέρμα που συναντάμε και στο εσωτερικό.

Όσον αφορά την τιμή του, το VW Touareg One Million ξεκινά από τα 80.880 ευρώ με τον V6 TDI των 286 ίππων κάτω από το καπό του.

Για την ιστορία να πούμε πως το VW Touareg κατασκευάζεται στην Bratislava της Σλοβακίας.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr