Αυτοκινητικές συνήθειες που… εκνευρίζουν!

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν κάποιες κακές συνήθειες οδηγών/ιδιοκτητών αυτοκινήτων, οι οποίες είναι εκνευριστικές για τους υπόλοιπους!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όλοι μας λίγο ή πολύ, έχουμε κάποιες κακές συνήθεις. Κάποια χούγια, τα οποία κάποια στιγμή στην ζωή μας υιοθετήσαμε και έκτοτε… συζούμε. Με αφορμή αυτή την σκέψη, σκέφτηκα μερικά… χούγια αυτοκινητικά. Ή αλλιώς κακές συνήθειες οδηγών/ιδιοκτητών αυτοκινήτων, οι οποίες είναι από εκνευριστικές μέχρι… κιτς!

Πιο κάτω παραθέτω αυτές που εκνευρίζουν εμένα και περιμένω και την δική σας λίστα στα social media του TractioN.

 1. Βλεφαρίδες αυτοκινήτου για τα εμπρός φώτα… Σοβαρά τώρα; Χρειάζεται να πω κάτι άλλο για αυτό;
 2. Κέρατα ταράνδου και κόκκινη μύτη στη μάσκα την περίοδο των Χριστουγέννων. Κάπου όπα με το εορταστικό κλίμα…
 3. Σημαιάκια στα παράθυρα μετά από νίκη της εθνικής ομάδας! Εντάξει, είσαι περήφανος που κέρδισε η χώρα μας, το ξέρουμε, αλλά δημιουργείς θόρυβο στην καμπίνα και χαλάς τον αεροδυναμικό συντελεστή.
 4. Εξατμίσεις με υπερβολική ένταση. Και να πω ότι έχουν ωραίο ήχο; Μόνο θόρυβο είναι και τίποτα άλλο (στις περισσότερες των περιπτώσεων)! Εδώ να τονίσω πως σύμφωνα με έρευνα στην Βρετανία, τις σιχαίνονται οι γυναίκες.
 5. Υπερβολικά μεγάλες αεροτομές… Κιτς
 6. Φώτα ομίχλης, χωρίς ομίχλη (τουλάχιστον στον δικό μας κόσμο, γιατί στον δικό σου κόσμο μπορεί να έχει ομίχλη, από ότι φαίνεται)…
 7. Δυνατά η μουσική για να ακούνε και σε άλλη γειτονιά. Πέραν του θέματος της ασφάλειας (καθώς δεν ακούς τον περιβάλλοντα ήχο) μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα ακοής;
 8. Κάπνισμα στο αυτοκίνητο… Βρωμιά, μυρωδιά και απαξίωση αυτοκινήτου. Και φυσικά επικίνδυνο να απασχολείς το ένα χέρι σου κατά την διάρκεια της οδήγησης με τσιγάρο, αλλά και παράνομο στην χώρα μας αν υπάρχουν παιδιά στο αυτοκίνητο.
 9. Πόδια συνοδηγού στο ταμπλό… Πέρα από όλα τα άλλα, σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί ακόμη και να τραυματιστείς θανάσιμα. Και δεν χρειάζεται να είναι με πολλά χιλιόμετρα. Αρκεί να ανοίξει ο αερόσακος και τότε…
 10. Υπερβολικά χαμηλό αυτοκίνητο. Δεν καταλαβαίνω τι χρησιμότητα μπορεί να έχει στους δρόμους της χώρας μας, εκτός από το να καθυστερείς τους πίσω, με το παραμικρό σαμαράκι…
 11. Αυτοκόλλητα στο αμάξωμα με περίεργα μηνύματα… Άσε μας καημένε.
 12. Τεράστιο “Ν” στο πίσω παρμπρίζ. Λάθος, λάθος, λάθος. Το “Ν” έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Πρέπει να φαίνεται και τη νύχτα με αντανάκλαση, αλλά και να έχει διαφανές πλαστικό. Επίσης το μέγεθός του είναι συγκεκριμένο για να μην εμποδίζει.
 13. Κρεμάμενα αντικείμενα από τον εσωτερικό καθρέφτη… Ενοχλητικά στην οδήγηση και αποσπούν την προσοχή.
 14. Οδηγός και επιβάτες χωρίς ζώνη ασφάλειας και παιδάκια ελεύθερα στο αυτοκίνητο χωρίς παιδικό κάθισμα…
 15. Κινητό τηλέφωνο βεντουζαρισμένο στο εμπρός παρμπρίζ σε θέση που περιορίζει την ορατότητα εμπρός… Δεν σχολιάζω άλλο!
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]