Αυτή είναι η πιο ακριβή διαδρομή στην Ελλάδα: 18,15 ευρώ σε 19,3 χλμ.!

Η χώρα μας έχει πολλά διόδια άλλα ακριβότερα και άλλα... φθηνότερα. Ποιο σημείο του οδικού δικτύου της όμως είναι και το πιο... ακριβό για τον οδηγό;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τιμές διοδίων

Εδώ και μερικά χρόνια η χώρα μας έχει σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους. Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει αρκετά νωρίτερα προφανώς. Παρόλα αυτά κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο σοφός λαός!

Φυσικά μαζί με τους σύγχρονους αυτοκινητόδρομους ήρθαν και τα… σύγχρονα διόδια. Όχι πως δεν υπήρχαν αλλά αυξήθηκαν και αριθμητικά αλλά και το αντίτιμο που πρέπει να περάσει κάποιος για την διέλευση.

Έχετε αναρωτηθεί όμως ποιο σημείο του δικτύου δρόμων στην χώρα μας είναι το πιο ακριβό; Αυτό στο οποίο δίνουμε τα περισσότερα χρήματα στο πιο σύντομο διάστημα (σύντομο και σε χρόνο και σε χιλιομετρική απόσταση).


Αυτό λοιπόν φίλοι μας είναι το σημείο από τα διόδια στο Ρίο μέχρι και τα διόδια στην Κλόκοβα. Για όσους δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο κομμάτι του οδικού δικτύου της χώρας, υπάρχει ποιο κάτι η φωτογραφία από το google maps. Πρόκειται ουσιαστικά για μέρος του αυτοκινητοδρόμου της Ολυμπίας Οδού, της Ιόνιας Οδού και φυσικά την Γέφυρα Ρίο-Αντίρριο.

Εκεί λοιπόν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου καλείται να πληρώσει στον σταθμό διοδίων του Ρίο 2,20 ευρώ, ενώ λίγο μετά περνά από την Γέφυρα στο Αντίρριο για να τον υποδεχτούν τα διόδια της γέφυρας με κόστος 13,5 ευρώ και τέλος, φτάνουμε σε αυτά της Κλόκοβας με αντίτιμο 2,95 ευρώ. Έτσι, ο οδηγός για μία διαδρομή 19,3 χλμ. και 15 λεπτών έχει δώσει συνολικά 18,15 ευρώ! Σχεδόν χιλιόμετρο και ευρώ!

Βέβαια, υπάρχει και η εναλλακτική του καραβιού από το πορθμείο στο Ρίο, όπου εκεί θα πληρώσετε 6,5 αντί για 13,5 ευρώ που ζητά η γέφυρα για την διέλευση (χωρίς το E-Pass φυσικά). Επίσης μπορείτε να αποφύγετε τα διόδια στο Ρίο στην Κλόκοβα επιλέγοντας τον παλιά Εθνική Οδό. Αλλά σκοπός του άρθρο μου δεν είναι να σας πω πως να μην πληρώσετε διόδια πηγαίνοντας από την παλαιά εθνικό οδό χάνοντας χρόνο αλλά και με μειωμένη ασφάλεια, αλλά να αναδείξω πως υπάρχουν σημεία του οδικού δικτύου της χώρα μας που ο οδηγός τα πληρώνει πολύ ακριβά!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]