Αυτός είναι ο νέος… προπονητής της Nissan

Δείτε ποιον σπουδαίο, πασίγνωστο και επιτυχημένο προπονητή επέλεξε η Nissan για να γίνει ο νέος πρεσβευτής της σε όλο τον κόσμο

Βρείτε μας στο

Η Nissan επεκτείνει τη συνεργασία της με το City Football Group και θα συνεχίζει έτσι να είναι ο επίσημος αυτοκινητικός συνεργάτης του ποδοσφαιρικού επιχειρηματικού ομίλου και των ομάδων του στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις Η.Π.Α. και στην Αυστραλία.

Η επέκταση αυτής της συνεργασίας έρχεται τη στιγμή που η Manchester City, ετοιμάζεται για να φτάσει στην Ιαπωνία, για το τελευταίο σκέλος της προετοιμασίας της στην Ασία. Οι υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες του ομίλου City Football Group είναι οι New York City FC και Melbourne City FC.

Μάλιστα η συνεργασία των δύο πλευρών διευρύνεται και πλέον ο Pep Guardiola θα είναι ο πρεσβευτής της Nissan. O Guardiola είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πολυβραβευμένους προπονητές του κόσμου, ο οποίος πρόσφατα θεμελίωσε το “σπάσιμο” του ρεκόρ του συλλόγου του για την “Fourmidables” σεζόν, με την Manchsester City να κερδίζει την Premier League, το FA Cup, το League Cup και το Community Shield.

Η Nissan θα συνεχίσει να διατηρεί μια υψηλού προφίλ παρουσία σε όλους τους αγώνες ανδρών και γυναικών της Manchester City, στο παγκοσμίου φήμης στάδιο Etihad, καθώς και στο στάδιο Academy. Αντίστοιχη παρουσία θα υπάρχει στα παιχνίδια της New York City FC στο Yankee Stadium, καθώς και στους αγώνες της Melbourne City FC στο AAMI Park.

“Η Nissan ήταν ο πρώτος συνεργάτης του City Football Group το 2014″, δήλωσε ο Damian Willoughby, ανώτερος αντιπρόεδρος συνεργασιών του ομίλου. Ήταν η πρώτη παγκόσμια επιχείρηση που κατανοούσε το όραμα και τους στόχους μας και είδε την αξία της χρήσης του μοντέλου των πολλών ομάδων, ως ένα τρόπο για να προσελκύσει το κοινό της, σε διάφορες σημαντικές αγορές, σε όλο τον κόσμο”.

Ο Guardiola, από την πλευρά του δήλωσε πως “ανυπομονώ να συνεργαστώ ακόμη πιο στενά με τη Nissan. Η Nissan ήταν ένας σπουδαίος συνεργάτης για την Manchester City και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά συναρπαστικά σχέδια εν όψει. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να επισκεφθώ το Στάδιο Nissan στη Yokohama, αυτό το Σάββατο.”

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr