Αύξηση των διοδίων κατά 33% στην Εγνατία Οδό – Αυτές είναι οι νέες τιμές διέλευσης

Από σήμερα έχουν τεθεί σε ισχύ οι νέες τιμές διοδίων στην Εγνατία Οδό. Δείτε πως διαμορφώνονται τα ποσά έπειτα από αύξηση 33%. Ποιοι θα περνούν δωρεάν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εγνατία Οδός

Τις νέες τιμές διέλευσης σε 18 σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας οδού, οι οποίες ισχύουν από σήμερα (1/4), γνωστοποιεί με ανακοίνωση η εταιρεία “Εγνατία Οδός ΑΕ”. Με την υπογραφή της σύμβασης, οι τιμές στα διόδια επί της Εγνατίας οδού είναι αυξημένες σε ποσοστό 33%, αφού θα χρεώνεται κατά τέσσερα λεπτά το χιλιόμετρο, από τρία/χιλιόμετρο.

Δείτε επίσης: Η στιγμή της σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων στη Λ. Συγγρού – Όλοι φορούσαν ζώνη ασφαλείας

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 20/3, υπογράφηκε εν μέσω αντιδράσεων, η σύμβαση παραχώρησης της Εγνατίας Οδού, που αφορά τη χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητοδρόμου και των τριών κάθετων αξόνων (με αναβάθμιση των τελευταίων), για περίοδο 35 ετών. Το αντίτιμο που θα καταβάλει ο παραχωρησιούχος εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 1,5 δισ. ευρώ.


Πριν πάμε στους αναλυτικούς πίνακες, αξίζει να τονίσουμε ότι η “Εγνατία Οδός Α.Ε.” ενημερώνει ότι κατά μήκος του οδικού άξονα της Εγνατίας Οδού ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ (δωρεάν διελεύσεις μόνιμων κατοίκων) δημοτών, με βάση το ΦΕΚ 4156/Β`/29.11.2017.

Με βάση το ΦΕΚ 1957/Β`/28.03.2024, οι νέες τιμές στους σταθμούς διαμορφώνονται ως εξής:DIODIA-PINAKAS-1 EGNATIA

Όσον αφορά τους πλευρικούς σταθμούς διοδίων, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:DIODIA-PINAKAS-2 EGNATIA Πηγή: egnatia.eu

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.