Αγαπημένη μάρκα supercar των Βρετανών, όχι αυτή που φαντάζεστε

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα εταιρεία διοργάνωσης track days στη Βρετανία υπάρχει μια εταιρεία supercar που ξεχωρίζει στην προτίμηση του κοινού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αγαπημένη μάρκα supercar McLaren 2022

Η Μ.Βρετανία έχει τη δική της μεγάλη κουλτούρα στα αυτοκίνητα και τους αγώνες αλλά και τους δικούς της κατασκευαστές σχεδόν σε κάθε κατηγορία. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την κατηγορία των supercars εκεί όπου σύμφωνα με την εταιρεία προσφοράς “εμπειριών” TrackDays.co.uk υπάρχει μια “επίσημη” αγαπημένη.

Διαβάστε επίσης: Το λάθος που μπορεί να σου κοστίσει δεκάδες ευρώ στα διόδια

Λόγω των επιτυχιών της στη Formula 1 αλλά και σε άλλες μορφές μηχανοκίνητου αθλητισμού το όνομα της McLaren είναι μάλλον εκείνο που θα περίμενε να ακούσει κανείς ως το πρώτο στη λίστα με τις αγαπημένες βρετανικές εταιρείες supercar για τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ωστόσο η TrackDays.co.uk, βάσει τον οχημάτων και των πακέτων που κλείνουν οι ενδιαφερόμενοι για μια εμπειρία στην πίστα, φέρνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου την Aston Martin, με την McLaren να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση έχουμε τη Ferrari με τέταρτη την Ariel, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει η Nissan με το GT-R R35.

Aston Martin Vantage F1 Edition
Aston Martin Vantage F1 Edition

Στη σχετική λίστα η Porsche είναι 6η με την Lamborghini να ακολουθεί στην έβδομη θέση, ενώ στην 8η θέση βρίσκεται ξανά η Nissan με το Skyline R43, με την Audi και το R8 στην 9η θέση και την πρώτη 10άδα να κλείνει από την Ferrari και την 458 Italia.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή BMW X3 xDrive30e

“Θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς δικαιολογημένα ότι τα πιο διάσημα supercars ανήκουν στην Ιταλία, στις Ferrari και Lamborghini. Ωστόσο τα στοιχεία κρατήσεων που έχουμε στα χέρια μας αποκαλύπτουν ότι αυτοί που αναζητούν συγκινήσεις δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στις βρετανικές μάρκες”, δήλωσε σχετικά ο Dan Jones, ένας εκ των διευθυντών της TrackDays.co.uk.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.