“Αγριεμένο” το VW Amarok… έτοιμο για τα βουνά!

Η γερμανική εταιρεία Delta4x4 ανέλαβε να κάνει ακόμα πιο σκληροτράχηλο το VW Amarok. Ενδεικτικό είναι το αυξημένο ύψος κατά 15 επιπλέον εκατοστά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Amarok

Όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, το νέο Amarok χρησιμοποιεί ως βάση του το νέο Ford Ranger που μας συστήθηκε τον περασμένο Ιούλιο. Η λατρεία του κοινού για τα pick της αγοράς είναι γνωστή και ειδικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Για το λόγο αυτό υπάρχουν αρκετές βελτιωτικές εταιρείες που επεμβαίνουν σημαντικά πάνω σε αυτά τα Pick up μοντέλα.

 Όπως για παράδειγμα η δημιουργία της Delta4x4 που πήρε ένα VW Amarok και το «τουμπάνιασε». Βέβαια για να είμαστε ακριβείς το μοντέλο που βλέπετε προς το παρόν είναι rendering, μιας και βρίσκεται ακόμα σε φάση εξέλιξης.

Ως βάση οι βελτιωτές έχουν χρησιμοποιήσει την κορυφαία εργοστασιακή έκδοση PanAmericana του νέου Amarok. Με την πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτό πως η ανάρτηση είναι διαφορετική και ψηλώνει το αμάξωμα κατά 15 εκατοστά σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση. Διαφορετικές αναμένεται να είναι και οι ζάντες που θα «ντύνονται» με ελαστικά διάστασης 305/70 R18. Για να χωρέσουν αυτές οι ζάντες τροποποίησαν ανάλογα τους θόλους και τοποθετήθηκαν τεράστια φτερά.


Επιπλέον έχει τοποθετηθεί μια μπάρα LED φωτιστικών της PIAA στην οροφή και άλλη μία στη μάσκα, ακριβώς πάνω στο bull bar. Για να τονιστεί πως αυτό το Amarok είναι δημιουργία της Delta 4×4, έχουν τοποθετηθεί τα ανάλογα εμβλήματα στη θέση που ήταν κάποτε το σήμα της VW στη μάσκα και στο οπίσθιο τμήμα. Κερασάκι στην τούρτα, τα κόκκινα γράμματα στις δύο πλευρές της καρότσας όπου και αναγράφεται η λέξη Beast.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές το Volkswagen Amarok by Delta4x4 θα κινείται από τον 6κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα που διαθέτει και το Ford Ranger. Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν θα είναι και αυτό βελτιωμένο ώστε να παράγει περισσότερη ιπποδύναμη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.