Ακόμα πιο “hardcore” εμφάνιση για το Toyota GR Corolla

Πακέτο βελτίωσης με την "υπογραφή" του επαγγελματία οδηγού, Takamoto Katsuta, μεταμορφώνει το Toyota GR Corolla. Το αποτέλεσμα στην οθόνη σας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GR Corolla

Το Toyota GR Corolla, ως ένα γνήσιο hot-hatch έρχεται από την εργοστασιακή του έκδοση με ιδιαίτερα σκληροπυρηνική εμφάνιση. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει ακόμα πιο άγριο. Ο γνωστός, ιαπωνικός οίκος “Tom’s Racing”, το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο και ιδού το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Toyota GR Corolla των 304 ίππων (+video)

Πριν δούμε τις αλλαγές, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο project συμμετείχε και ο επαγγελματίας οδηγός, Takamoto Katsuta, ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα της Toyota Gazoo Racing. Ξεκινώντας από το εμπρός τμήμα, βλέπουμε ότι πλέον ο προφυλακτήρας πλαισιώνεται από ένα μαύρο lip στο κάτω μέρος, αλλά και με αεροδυναμικά πτερύγια στα άκρα του.


Συνεχίζοντας προς το πλάι, είναι εμφανής η μαύρη ποδιά, η οποία συνδυάζεται όμορφα με τις μαύρες ζάντες που “φιλοξενούν” κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό μέρος είναι το πίσω, εκεί όπου υπάρχουν δύο μεγάλοι αεραγωγοί για τα φρένα και μία μεγάλη, μαύρη αεροτομή στην κορυφή. Βέβαια, εκεί που οι άνθρωποι της Tom’s Racing έδειξαν την υπερβολή τους, είναι στο κάτω τμήμα, με τον διαχύτη και την πενταπλή απόληξη της εξάτμισης.

Το πακέτο αισθητικής αναβάθμισης θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις αρχές Μαρτίου, με την τιμή να παραμένει για την ώρα ο “άγνωστος Χ”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.