Ακόμη 113 νέα περιπολικά για την Ελληνική Αστυνομία

Νέα παραλαβή που περιλαμβάνει 113 περιπολικά δέχθηκε η Ελληνική Αστυνομία. Δείτε πως θα αξιοποιηθούν σε Αττική και Θεσσαλονίκη!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα περιπολικά

Η ενίσχυση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται και αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε μία νέα παραλαβή. Αφορά 113 περιπολικά που θα προσφέρουν τις “υπηρεσίες” τους σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα 76 νέα περιπολικά στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ. Πόσα αποκτήθηκαν το 2021;

Η τελετή παραλαβής έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Μαρκόπουλο, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ενώ το παρόν έδωσαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.

“Στο Μαρκόπουλο παραλάβαμε επιπλέον 113 περιπολικά που θα διατεθούν στην Άμεση Δράση, στην Αττική & στη Θεσσαλονίκη. Ενισχύουμε την ασφάλεια σε όλες τις γειτονιές, σε όλη την επικράτεια. Τις γιορτινές ημέρες 10.000 αστυνομικοί θα συνδράμουν στην εφαρμογή των μέτρων για την πανδημία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ανάρτησή του στο Twitter.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το κόστος αγοράς των περιπολικών καλύφθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.