Ανάκληση για Seat Ibiza και Arona

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας σε συνεργασία με την ΤΕΧΝΟΚΑΡ – AUTOHELLAS A.T.E.E. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων Seat Ibiza (KJ1) και Seat Arona (KJ7). Η ανάκληση αφορά 1.248 μοντέλα Ibiza και Arona, κατασκευασµένα από 31/10/2016 έως 06/11/2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, στα επηρεαζόµενα αυτοκίνητα είναι πιθανό, µε τη χρήση, τα πίσω τακάκια/σιαγόνες να φθείρονται και τα καλώδια χειροφρένου να χαλαρώνουν, προκαλώντας έλλειψη τάσης στο παξιµάδι ρύθµισης του µοχλού χειροφρένου.

Με την έλλειψη τάσης ενδέχεται, από τη χρήση του φρένου και του χειροφρένου, να µετακινηθεί η θέση ρύθµισης του παξιµαδιού. Ως αποτέλεσµα, η διαδροµή του µοχλού (χειροφρένου) µπορεί να αυξηθεί.


Εάν ο οδηγός δεν παρατηρήσει την αύξηση της διαδροµής του µοχλού, το αυτοκίνητο µπορεί να µην συγκρατείται σωστά από το χειρόφρενο. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν είτε µέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτηµένων Συνεργατών Seat Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές µπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραµµή εξυπηρέτησης Seat Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά µέσω της εφαρµογής επικοινωνίας Seat που μπορούν να βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της μάρκας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.