Αναρτούσαν αγγελίες αγροτικών και αποσπούσαν προκαταβολές

Εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης! Δείτε πως δρούσε, αλλά το ύψος του ποσού που απέσπασε από 33 περιπτώσεις απάτης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Απάτη μεταχειρισμένα

Έπειτα από έρευνα διαρκείας των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, εξακριβώθηκε η δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν στις απάτες σε βάρος πολιτών. Κύρια πηγή παράνομων εσόδων ήταν η απόσπαση προκαταβολών από εικονικές αγγελίες αγροτικών οχημάτων. Η λεία τους εντυπωσιάζει, μιας και άγγιξε τα 100.000 ευρώ από 33 απάτες σε βάρος πολιτών.

ΕΛ.ΑΣ.: Video από την επιχείρηση της Αστυνομίας στην γιάφκα συμμορίας με κλεμμένους καταλύτες

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 3 ημεδαπών ανδρών, αρχηγικών μελών της εγκληματικής οργάνωσης και ακόμη 37 συνεργών τους. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι συνέστησαν εγκληματική οργάνωση, με σκοπό να αποκομίζουν παράνομο οικονομικό όφελος, εξαπατώντας πολίτες και επιχειρήσεις.

Ως προς την μεθοδολογία τους, τα αρχηγικά μέλη δρούσαν με τους παρακάτω τρόπους:
-Αναρτούσαν στο διαδίκτυο εικονικές αγγελίες πώλησης αγροτικών κυρίως οχημάτων, μέσω των οποίων αποσπούσαν χρηματικά ποσά δήθεν ως προκαταβολές, από παθόντες που εκδήλωναν ενδιαφέρον.
-Επίσης, προφασιζόμενοι λογιστικές διαδικασίες κατά την αγοραπωλησία, έστελναν στα θύματά τους πλαστά αποδεικτικά μεταφοράς χρημάτων και ζητούσαν να επιστρέψουν τα αντίστοιχα ποσά σε λογαριασμούς που τους υποδείκνυαν.
-Τηλεφωνούσαν σε επιχειρήσεις με πρόσχημα την παραγγελία προϊόντων και έστελναν πλαστά αποδεικτικά μεταφοράς μεγαλύτερων χρηματικών ποσών, από αυτά που είχαν συμφωνηθεί για την αγορά των προϊόντων. Στη συνέχεια ζητούσαν να τους επιστραφεί η διαφορά του ποσού, ισχυριζόμενοι ότι εκ παραδρομής κατέθεσαν περισσότερα χρήματα.

Όπως διαπιστώθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2020 έως και τον Φεβρουάριο του 2021, διέπραξαν συνολικά 33 απάτες σε βάρος πολιτών και επιχειρήσεων σε διάφορες περιοχές της ελληνικής Επικράτειας. Η συνολική τους λεία ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε αρμοδίως.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία, Εικόνα αρχείου ΕΛ.ΑΣ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.