Αναβάτης έπεσε σε πολιτικό όχημα αστυνομίας και κατηγορεί τον οδηγό (+video)

Εδώ οι απόψεις διίστανται. Ο αναβάτης κατηγορεί τον οδηγό της αστυνομίας. Η αστυνομία κατηγόρησε τον αναβάτη. Δείτε το video και πείτε μας την γνώμη σας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αστυνομικός Αναβάτης

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο οδηγός που ακολουθεί ένα όχημα πρέπει πάντα να κρατά ασφαλή απόσταση ώστε να είναι σε θέση να επιβραδύνει με ασφάλεια όταν συμβεί κάτι. Στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό δεν έγινε στην περίπτωση του αναβάτη, όπως θα δούμε και στο video πιο κάτω, ο οποίος έπεσε επάνω στο προπορευόμενο περιπολικό, ο οδηγός του οποίο πάντως φρέναρε αδικαιολόγητα.

Όπως θα δείτε στο video που δημοσίευσε ο αναβάτης, ο ίδιος κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο. Πιθανόν η ταχύτητά του ήταν μεγαλύτερη της νόμιμης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επαληθευτεί μιας και υπάρχει “καμουφλάζ” στον πίνακα οργάνων. Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του ένα Dodge Charger με “πολιτική” εμφάνιση, το οποίο κινείται στον ίδιο ρυθμό.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο οδηγός του Dodge πατάει απότομα το φρένο, λες και ήθελε να φοβίσει τον μοτοσυκλετιστή. Στη συνέχεια πατάει ακόμα πιο δυνατά το φρένο, ανάβει τους φάρους και φαίνεται πως κάνει ελιγμό για να κλείσει τον δρόμο στον αναβάτη. Ο δεύτερος δεν προλαβαίνει να φρενάρει και καρφώνεται στο πίσω μέρος του περιπολικού, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τον αναβάτη, ο αστυνομικός του πέρασε χειροπέδες, μεταφέρθηκε στο τμήμα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κάποια κατηγορία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει προσπαθήσει να μάθει αν ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον αξιωματικό του τμήματος Florida Highway Patrol, αλλά δυστυχώς δεν έχει λάβει απάντηση. Η δε αστυνομία έχει εκδώσει αναφορά στην οποία τονίζει ότι ευθύνεται ο μοτοσυκλετιστής γιατί δεν κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως. Τα συμπεράσματα δικά σας! (από το 1.10 του βίντεο ξεκινά η προβολή των πλάνων που κατέγραψε η action camera του αναβάτη)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.