Ανέβηκαν σε Ferrari για να βγάλουν φωτογραφία και… θα το πληρώσουν ακριβά

Τρία άτομα προκάλεσαν ζημιές σε Ferrari California για τη λήψη μιας φωτογραφίας. Τελικά κατάφεραν να βγάλουν ίσως την πιο... ακριβή selfie!

Βρείτε μας στο

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το να σου καταστρέφουν την περιουσία με το έτσι θέλω. Είτε πρόκειται για το παλιό αυτοκίνητο πόλης, είτε για μία Ferrari, το συναίσθημα είναι το ίδιο στενάχωρο, αν αγαπάς το αυτοκίνητό σου. Ευτυχώς, όμως, η ιστορία που θα διαβάσετε είχε αίσιο τέλος.

Η περιπέτεια του Richard Streep, του ιδιοκτήτη της εικονιζόμενης κόκκινης Ferrari California, έλαβε χώρα στο Τέξας. Ενώ αυτός έλειπε από το σπίτι του, ενημερώθηκε ότι μία ομάδα νεαρών προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό του. Αμέσως κινητοποιήθηκε ζητώντας τη βοήθεια της Αστυνομίας, η οποία συνέλεξε αποτυπώματα από το αυτοκίνητο. Δυστυχώς δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα παρά μόνον η αναφορά ενός μάρτυρα, που είδε τους νεαρούς να απομακρύνονται από το σημείο με ένα πράσινο Kia Soul.

Ο Richard σκέφτηκε ότι ίσως μπορεί να φανεί χρήσιμη η «δύναμη» των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Έτσι, έγραψε την ιστορία του στο προφίλ του αναζητώντας τους δράστες. Ανάμεσα στα σχόλια του τύπου “Ferrari έχεις, έχεις και τα χρήματα να την επισκευάσεις” και “ας την έβαζες σε γκαράζ”, βρέθηκε και ένας που του έστειλε τη φωτογραφία που βλέπετε. Από εκεί και πέρα η εύρεση των νεαρών ήταν απλή διαδικασία.

Οι γονείς τους ενημερώθηκαν άμεσα και συμφώνησαν με τον ιδιοκτήτη να καλύψουν τα έξοδα της επισκευής. Το συνολικό κόστος αγγίζει τα 5.500 ευρώ και όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για μία από τις πιο… ακριβές selfie που τραβήχτηκαν ποτέ.