Αγγλία: Κατάσχεση μίας Ferrari F40 από την αστυνομία λόγω…

Σπάνια εικόνα να βλέπεις μία Ferrari F40 που κατάσχεται από την αστυνομία! Δείτε ποια ήταν η αιτία που συνέβη κάτι τέτοιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F40

Αυτή η Ferrari F40 δεν φορτώθηκε στο ειδικό όχημα προκειμένου να μεταφερθεί σε κάποια έκθεση ή στο γκαράζ του νέου ιδιοκτήτη. Οι εικόνες δημοσιεύθηκαν από το αστυνομικό τμήμα “Lowestoft Police” στην Αγγλία και η εξωτική Ferrari F40 κατασχέθηκε από τις Αρχές γιατί σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε ότι είναι ανασφάλιστη!

Σε σχετική ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα του αστυνομικού τμήματος, δημοσιεύθηκαν οι δύο εικόνες που βλέπετε και συνοδεύτηκαν από το κείμενο που μεταξύ άλλων ανέφερε: “Έπειτα από μερικούς ελέγχους, διαπιστώθηκε ότι αυτή η εξωτική Ferrari F40 που αγοράστηκε πρόσφατα δεν έχει καμία ασφάλεια. Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο οδηγός θα το πάρει πίσω μόλις αποδείξει ότι έχει γίνει ασφάλιση”.


Εκπρόσωπος της αστυνομίας ξεκαθάρισε επίσης ότι ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να καταβάλει το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, το ποσό των 150 λιρών για την ανάκτηση του οχήματος, αλλά να καλύψει και το ημερήσιο κόστος αποθήκευσης της Ferrari F40 μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Δική μας, ταπεινή άποψη βέβαια, είναι ότι τέτοιου είδους κυρώσεις δεν θα προβληματίσουν ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα σπάνιο, κλασσικό αυτοκίνητο που σε πολλές δημοπρασίες το τελικό ποσό ξεπερνά ακόμα και το ένα εκατ. ευρώ. Ακολουθεί η επίσημη δημοσίευση, με τις εικόνες να έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: bbc.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.