Άντε και καλή σοδιά

Φταίει ο κακός καιρός ή ο κακός μας ο καιρός; Ο Κώστας Στεφανής έχει την απάντηση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δεύτερη εβδομάδα του Ιούνη ανεβαίνω την Ηρακλείτου ερχόμενος από Παπανικολή και λίγο μετά τον σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας βλέπω ότι μέσα σε δυο συνεχόμενα φρεάτια συλλογής όμβριων υδάτων έχουν φυτρώσει δυο δέντρα!

Εύκολα καταλαβαίνεις ότι, για να φτάσουν σε ύψος που ξεπερνά το βάθος του φρεατίου, υπάρχει πολύ χώμα στον πυθμένα και συνεπώς βουλωμένοι αγωγοί. Σταμάτησα, τα φωτογράφισα και ξεκινώντας σκέφτηκα τι θα συμβεί αν ρίξει μια ξαφνική καλοκαιρινή νεροποντή. Θα έχουμε εικόνες στα δελτία ειδήσεων με σπίτια πλημμυρισμένα και αλλόφρονες πολίτες να μιλάνε για την καταστροφή που ξαφνικά τους χτύπησε.

Δυστυχώς δεν πέρασαν πολλές ημέρες και στις 19 Ιουνίου έγινε ο κακός χαμός στην περιοχή. Πολύ νερό και χαλάζι με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο δρόμος και τα νερά να πάρουν τον κατήφορο δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Φυσικά και δεν έχει κανείς ευθύνη από την υπηρεσία αποχέτευσης που είναι στη δικαιοδοσία της ο καθαρισμός των φρεατίων. Θα τα ρίξουμε όλα στον κακό καιρό που καλοκαιριάτικα θυμήθηκε να ρίξει τέτοιο μπουρίνι.

Είναι καλύτερα όμως να τα ρίξουμε στον κακό μας τον καιρό αφού οι καθ’ ύλην αρμόδιοι δεν έκαναν και δεν κάνουν τη δουλειά για την οποία αμείβονται. Πιστεύω να σπεύσουν – έστω και κατόπιν εορτής – να κάνουν αυτό που πρέπει καθαρίζοντας όχι μόνο τα συγκεκριμένα φρεάτια αλλά και τα υπόλοιπα, γιατί μάλλον όλα βουλωμένα είναι. Αν δεν το κάνουν, τουλάχιστον ας μπολιάσουν τα άγρια δένδρα για να μαζέψουμε τους καρπούς στο τέλος του καλοκαιριού. 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: kstefanis@traction.gr