Αντιδράσεις και ανακοίνωση με αιχμές από τον Σύλλογο Εκπαιδευτών Οδήγησης

Οι τελευταίες εξελίξεις στην έκδοση αδειών οδήγησης έφεραν την αντίδραση του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδήγησης. Ας δούμε τι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ανακοίνωση, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο θέμα έκδοσης των διπλωμάτων οδήγησης εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης με τίτλο “Από την Σκύλα στην Χάρυβδη και πάλι… επιστροφή στη Σκύλλα”.

Ακολουθεί αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Εκπαιδευτές Οδήγησης και Πολίτες στο ίδιο έργο θεατές. Στην προσπάθειά του για αποσυμφόρηση μιας τοξικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην έκδοση αδειών οδήγησης, το Υπουργείο Μεταφορών αποσύρει το «γονατογράφημα», όπως χαρακτήρισε τον νόμο 4599/2019, επιστρέφοντας στην πρότερη κατάσταση, την οποία (ως αντιπολίτευση) είχε χαρακτηρίσει ως αδιαφανή και διεφθαρμένη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το Υπουργείο Μεταφορών, αφού έλαβε υπόψη του όλες τις παραμέτρους, αναγκάστηκε να καταλήξει σε αυτό το μέτρο προσωρινά..!

Προσδοκούμε ότι η νέα ηγεσία του ΥΠΜΕ ΔΕΝ θα παραμείνει εκεί, θα αφουγκραστεί τις απαιτήσεις της ΚτΚ (Κοινωνίας της Κυκλοφορίας) θα κλείσει τα αυτιά της στις οποιεσδήποτε σειρήνες και θα νομοθετήσει ολιστικά, προς όφελος της κοινωνίας, για διαφάνεια και αλλαγή κατεύθυνσης τόσο στην διαδικασία συμμετοχής των πολιτών στην κοινωνία της κυκλοφορίας όσο και στην πολύπαθη διαδικασία έκδοσης αδειών οδήγησης

Έχουμε καταθέσει μία ολοκληρωμένη πρόταση προς τούτο και επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά:

Τολμήστε να αλλάξετε επιτέλους αυτό το άθλιο σύστημα εκπαίδευσης αξιολόγησης, σύμφωνα τις σύγχρονες πρακτικές και τις απαιτήσεις της ΚτΚ.

Σταματήστε αυτό το ιδιότυπο Tango μεταξύ εκπαιδευτών και Υπηρεσιών Μεταφορών έχει χρόνια σαπίσει και μυρίζει απαίσια.

Δώστε ουσιαστικό ρόλο στους εκπαιδευτές οδήγησης. Απαλλάξτε τους από τη διαδικασία της αξιολόγησης. Είναι δουλειά των περιφερειών, πληρώνονται για αυτήν και εκείνοι πρέπει να την εκπληρώσουν.

Δημιουργήσετε επιτέλους Σχολή Κινητικότητας και Οδικής Ασφάλειας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, γιατί το μέλλον μας έχει προσπεράσει, ενώ η σύγχρονη κινητικότητα μας κουνάει το μαντήλι…

Είμαστε ο μοναδικός φορέας Εκπαίδευσης Οδικής Ασφάλειας, και αγωνιζόμαστε υπό τις πιο αντίξοες εργασιακές συνθήκες για την ομαλή συνύπαρξη όλων στον δρόμο. Σεβαστείτε μας, αναβαθμίστε μας, θωρακίστε μας με γνώσεις και ιδέες για τη σύγχρονη κινητικότητα και την αυριανή κοινωνία της κυκλοφορίας!

Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Άρης Ζωγράφος”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.