Απασφάλισε το αφεντικό της Toyota: “Όσο περισσότερα ηλεκτρικά φτιάχνουμε, χειροτερεύουν τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα”

Ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις του αφεντικού της Toyota σχετικά με την μετάβαση της αυτοκινητοβιομηχανίας στην εποχή του ηλεκτρισμού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Akio Toyoda

Ο κύριος Akio Toyoda, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Toyota και εγγονός του ιδρυτή της ιαπωνικής μάρκας εξέφρασε με έντονο τρόπο τους προβληματισμούς του σχετικά με την αλλαγή πλεύσης της αυτοκινητοβιομηχανίας προς την ηλεκτροκίνηση.

Κάντε κλικ εδώ και ακολουθήστε μας στο Google News για να παρακολουθείτε τη θεματολογία του www.traction.gr

Διαβάστε επίσης: Που κατασκευάζονται τα Toyota που έρχονται στην χώρα μας


Το αφεντικό της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο είπε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εχθές Πέμπτη 17/12/2020, πως “το τρέχον επιχειρηματικό μοντέλο της αυτοκινητοβιομηχανίας θα καταρρεύσει εάν η βιομηχανία μετατοπιστεί βιαστικά προς την ηλεκτροκίνηση”.

Ο εγγονός του ιδρυτή της μάρκας, Kiichiro Toyoda, δήλωσε ότι “η Ιαπωνία θα εξαντλούσε την ηλεκτρική ενέργειά της το καλοκαίρι εάν όλα τα αυτοκίνητα λειτουργούσαν με ηλεκτρική ενέργεια. Η υποδομή που απαιτείται για την υποστήριξη ενός εξολοκλήρου ηλεκτρικού στόλου οχημάτων θα κόστιζε την Ιαπωνία μεταξύ 14 τρισεκατομμύρια και 37 τρισεκατομμύρια γιεν (135 δισεκατομμύρια έως 358 δισεκατομμύρια δολάρια). Και το μεγαλύτερο μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας παράγεται με την καύση άνθρακα και φυσικού αερίου που έτσι κι αλλιώς δεν βοηθά απαραίτητα το περιβάλλον.

Μάλιστα συνέχισε λέγοντας πως “όσο περισσότερα EV κατασκευάζουμε, τόσο χειρότερο γίνεται το διοξείδιο του άνθρακα. Όταν οι πολιτικοί λένε «ας ξεφορτωθούμε όλα τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν βενζίνη» δεν το καταλαβαίνουν αυτό”.

Αφορμή για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του αποτέλεσε το πλάνο της ιαπωνικής κυβέρνησης να απαγορεύσει την πώληση καινούργιων αυτοκινήτων με θερμικό κινητήρα από το 2035, κάτι που έχει εξαγγελθεί και από την βρετανική κυβέρνηση.

Nα θυμίσουμε πως η Toyota αυτή την στιγμή δεν έχει αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, κάτι που θα αλλάξει σύντομα όπως μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ είναι πρωτοπόρος και ηγέτης στα υβριδικά αυτοκίνητα εδώ και χρόνια, ενώ κατασκευάζει και το υδρογονοκίνητο Mirai το οποίο βρίσκεται στην δεύτερη γενιά του. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως η Toyota σχεδιάζει να επενδύσει περισσότερα από 13 δισεκατομμύρια δολάρια στον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της, έχοντας βάλει στόχο τα 4.5 εκ. υβριδικά και 1 εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι το 2030.

ΠΗΓΗ: Observer

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]