Απίστευτη Toyota Supra με μόλις 10.000 χλμ! Πάει για νέο ρεκόρ;

Αριστεροτίμονο μοντέλο του 1995 με μόλις 10.574 χλμ. και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτή η Toyota Supra έχει όλες τις αρετές για να "γράψει" νέο ρεκόρ!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Supra δημοπρασία

Η λατρεία των συλλεκτών για την Toyota Supra τέταρτης γενιάς είναι πλέον δεδομένη και το αυτοκίνητο που θα δούμε αυτή τη φορά είναι πιθανό να κατοχυρώσει ένα νέο ρεκόρ μιας και η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα αξιοζήλευτη. Όπως θα δείτε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βρίσκεται σε εργοστασιακή μορφή και έχει διανύσει ελάχιστα χιλιόμετρα.

Διαβάστε επίσης: Τιμές Toyota GR Supra στην Ελλάδα 

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αγοράστηκε ως καινούριο το 1995 από την αντιπροσωπεία Grand Blanc Toyota του Μίσιγκαν και, όπως αποκαλύπτει το οδόμετρο, πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του μέσα στο γκαράζ. Το χρώμα παραμένει εργοστασιακό και ονομάζεται “Renaissance Red”, ενώ εργοστασιακές είναι και οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17 ιντσών. Ασφαλώς, δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε κάποιο τροχαίο ατύχημα, γεγονός που αποδεικνύεται από την γραπτή πιστοποίηση Carfax.

Στο εσωτερικό επικρατεί παρόμοια κατάσταση, με τις μπεζ δερμάτινες επενδύσεις να διατηρούνται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ικανοποιητικός για την εποχή είναι και ο εξοπλισμός, αφού δεν απουσιάζει το αυτόματο σύστημα κλιματισμού και το cruise control. Βέβαια, τα σημαντικότερα στοιχεία του εσωτερικού είναι το τιμόνι που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, αλλά και το οδόμετρο στο οποίο αναγράφονται μόλις 6.571 μίλια, δηλαδή 10.574 χλμ.

Κάτω από το καπό του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται ο γνωστός 2JZ-GTE. Πρόκειται για έναν twin-turbo κινητήρα με έξι κυλίνδρους παρατεταγμένους σε σειρά. Η χωρητικότητά του αγγίζει τα 3 λίτρα και, αφού δεν έχει γίνει κάποια μετατροπή, αποδίδει 321 ίππους. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό με 6 σχέσεις (Getrag V160) και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης είναι τύπου Torsen.

Η δημοπρασία έχει ήδη ξεκινήσει και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις η τιμή έχει ήδη εκτοξευθεί στα 134.000 δολάρια, δηλαδή 113.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία από τον οίκο “Bring A Trailer” και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Υπενθυμίζουμε ότι η υψηλότερη τιμή που έχει καταγραφεί για την τέταρτη γενιά Supra είναι τα 173.600 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται ασφαλώς το δημοφιλές αυτοκίνητο της ταινίας “Fast and Furious” που ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.