Απίστευτο: 5χρονο κορίτσι σώθηκε από “θαύμα”, παρασύρθηκε από μεθυσμένο (+video)

Η μέτρηση αλκοτέστ έδειξε 0,95 mg/l, τρομακτικό νούμερο! Το video από κάμερα ασφαλείας κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
μεθυσμένος

Ένα τρομακτικό video μας έρχεται από την Βραζιλία και δείχνει πως από θαύμα σώθηκε ένα 5χρονο κορίτσι, όταν ο μεθυσμένος οδηγός αυτοκίνητου την παρέσυρε. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός και τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη!

Όπως θα δείτε στο video που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της σχολής οδηγών, ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και, χωρίς να προσπαθήσει να αποφύγει κάτι, έστριψε με κατεύθυνση προς το κατάστημα. Αρχικά συγκρούστηκε με διανομέα που οδηγούσε μοτοσυκλέτα.

Τα χειρότερα, όμως, ήρθαν στη συνέχεια μιας και καρφώθηκε σε ξύλινη κατασκευή. Εκεί βρισκόταν ένα 5χρονο κορίτσι και ο πατέρας του, με τον τελευταίο να προλαβαίνει σε χιλιοστά του δευτερολέπτου να αποφύγει το όχημα. Το μικρό κορίτσι δεν το αντιλήφθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί μέσα στο κατάστημα.


Η τύχη ήταν με το μέρος της μικρής, με αποτέλεσμα να σηκωθεί γρήγορα και να τρέξει στην αγκαλιά του πατέρα της. Τόσο ο μοτοσυκλετιστής, όσο και το κορίτσι είναι καλά στην υγεία τους. Ο δε οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με την μέτρηση στο αίμα να είναι 0,95 mg/l, όταν το όριο στην Ελλάδα το όριο για μέτρηση στο αίμα είναι 0,50. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι μια τέτοια μέτρηση τιμωρείται στην χώρα μας με χρηματική ποινή ύψους 700 ευρώ και αφαίρεση άδειας οδήγησης για 90 μέρες. Το δε αυτοκίνητο ακινητοποιείται!

Σύμφωνα με την “NY Post”, μετά την σύλληψή του, ο οδηγός ανέφερε πως το τροχαίο έγινε στις 13.00 και έπινε από τις 10.00 το πρωί εκείνη την ημέρα. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, ενώ οδηγούσε μεθυσμένος.

Πηγή: nypost.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.