Απίστευτo: Αυτό είναι πλέον το ακριβότερο Toyota Yaris

Διπλασίασε τα χρήματά του μέσα σε ελάχιστους μήνες! Δείτε πόσο πωλήθηκε αυτό το σπάνιο Toyota GRMN Yaris με μόλις 66 χλμ. στο οδόμετρο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota GRMN Yaris

Έχει περάσει κάτι λιγότερο από ένα έτος από τότε που οι Ιάπωνες αποκάλυψαν την πιο σκληροπυρηνική έκδοση για το δημοφιλές μοντέλο τους. Το Toyota GRMN Yaris παράχθηκε σε μόλις 500 μονάδες και ο μέχρι πρόσφατα ιδιοκτήτης το είδε ως μία εξαιρετική επένδυση. Το αποτέλεσμα; Το αυτοκίνητο αγοράστηκε σχεδόν 60.000 ευρώ και πωλήθηκε για 129.000 ευρώ. Το πιο ακριβό Yaris του πλανήτη στην οθόνη σας!

To εικονιζόμενο Toyota GRMN Yaris, σύμφωνα με το αυστραλιανό “The Drive”,  δημοπρατήθηκε στην Ιαπωνία και ήδη έχει μεταφερθεί στο Χονγκ Κονγκ, όπου βρίσκεται ο νέος του ιδιοκτήτης. Όπως αναφέραμε, στο οδόμετρο αναγράφονται μόλις 66 χλμ., συνεπώς είναι εντελώς περιττό να αναφερθούμε στην κατάστασή του. Σίγουρα παραμένει όπως ακριβώς βγήκε από το εργοστάσιο!

Στο εξωτερικό του συναντάμε ζάντες 18 ιντσών της BBS που φιλοξενούν ισχυρότερα φρένα, carbon οροφή, καπό και πίσω αεροτομή για μείωση του κέντρου μάζας, αλλά και ένα μπροστινό lip στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα. Από την άλλη το “Rally Package” έχει αποκτήσει μόνο το carbon καπό και την οροφή.


Σε επίπεδο δυναμικής συμπεριφοράς, η Toyota τονίζει πως έχει εφαρμόσει +545 σημειακές συγκολλήσεις στο πλαίσιο για καλύτερη ακαμψία, τα torsen διαφορικά έχουν αντικατασταθεί με μηχανικά διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης, ενώ υπάρχει και ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Bilstein.

Για το τέλος αφήνουμε το μοτέρ, στο οποίο δεν έχουν γίνει σημαντικές αναβαθμίσεις. Κάτω από το καπό εξακολουθεί να υπάρχει ο τρικύλινδρος χωρητικότητας 1.618 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 272 ίππους (ιαπωνικές προδιαγραφές) και 390 Nm ροπής (+20Nm) από τις 3.000 σ.α.λ. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε όμως είναι η τροποποίηση στο μηχανικό σασμάν έξι σχέσεων, το οποίο πλέον έχει πιο “κοντές” σχέσεις από την “απλή” έκδοση.

Πηγή: drive.com.au

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.