Απίστευτο Honda S2000 αλλά… στα χαρτιά!

Μπορεί ο λαός να απαιτεί την επιστροφή του Honda S2000, αλλά η ιαπωνική μάρκα δεν φαίνεται πρόθυμη για αυτό. Το κενό που δημιουργεί η Honda το αναπληρώνει η ψηφιακή γραφίδα των σχεδιαστών που δημιουργεί κομψοτεχνήματα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda S2000

Ένα εξαιρετικό δείγμα αποτελεί το θεϊκό κίτρινο Honda S2000, που μας ετοίμασε ο σχεδιαστής Timothy Adry Emmanuel, γνωστός ως adry53customs.

Η ψηφιακή απεικόνιση «παντρεύει» το διθέσιο μοντέλο της Honda με ψήγματα από τη BMW Z4. Το εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, αλλά και τα μεγάλα ανοίγματα του προφυλακτήρα. Το πλαϊνό μέρος του ενσωματώνει έντονες ακμές που καταλήγουν στο οπίσθιο τμήμα. Εκεί τα μοναδικά πίσω φωτιστικά σώματα, οι τετραπλές απολήξεις για την εξάτμιση και οι τεράστιες ζάντες, δημιουργούν μια καθόλα ελκυστική εκδοχή του S2000.

Βέβαια αυτό που δεν μας δήλωσε ο καλλιτέχνης είναι με τι μοτέρ θα ήθελε να κινείται το δημιούργημά του. Την τελευταία φορά που ακούσαμε για αναβίωση του ιαπωνικού roadster, ο κινητήρας του ήταν ο 2λιτρος VTEC Turbo από το Civic Type R!

Το τι κόλαση θα είναι ως αυτοκίνητο αν γίνει πράξη με 320 ίππους και 400+ Nm στους πίσω τροχούς, μέσω 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, απλά δεν περιγράφεται! Το πώς θα μπορούσε να γυρίσει κατά το διαμήκη άξονα ο κινητήρας, βέβαια, είναι άλλη κουβέντα.

Προς το παρόν απολαύστε τη ψηφιακή εκδοχή του S2K!

https://www.instagram.com/p/ClEX8dMNNAX/?utm_source=ig_web_copy_link

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.