Τρομακτικό: Πήγαινε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο Χαλκίδας-Σχηματαρίου (+video)

Τα μάτια μας 14 πρέπει να έχουμε εκεί έξω όσοι οδηγούμε καθώς δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα βρεθεί στο διάβα μας... Δείτε το video και θα καταλάβετε.

Βρείτε μας στο

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι διερχόμενοι οδηγοί που κινούνταν με τα οχήματά τους στον αυτοκινητόδρομο Χαλκίδας – Σχηματαρίου, στο ύψος της Χαλκίδας, όταν στην αριστερή τους λωρίδα ήρθαν αντιμέτωποι με οδηγό που κινούνταν αντίθετα/ανάποδα.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό τρακάρισμα – 85χρονος κινούνταν ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του evima.gr, το οποίο δημοσίευσε την είδηση και τα videos στο κανάλι του στο youtube, ο οδηγός που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, διένυσε συνολικά απόσταση 13 χιλιομέτρων. Όπως φαίνεται και στο video από τύχη και από την ικανότητα των οδηγών δεν θρηνήσαμε θύματα. Μετά από λίγη ώρα, όπως φαίνεται στο δεύτερο video, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία.

Το συμβάν σημειώθηκε εχθές στις 12:45 και μας θυμίζει πως εκεί έξω πρέπει όλοι να έχουμε τα μάτια μας 14… Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε σε όλους, πως όταν οδηγούμε δεν σηκώνουμε το κινητό μας για να κάνουμε video. Η πράξη και του οδηγού ο οποίος έχει “πάρει” το video είναι επικίνδυνη και βάζει σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο όσο και τους άλλους χρήστες του δρόμου.

ΠΗΓΗ: evima.gr

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr