Απίστευτο: Οδηγούσε κανονικά 70 χρόνια χωρίς να έχει δίπλωμα

Η αστυνομία δεν τον είχε σταματήσει ποτέ για έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί ότι δεν έχει δίπλωμα. Μία απίστευτη ιστορία από την Μ. Βρετανία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
δίπλωμα

Μία απίστευτη ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου σχετικά με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος σε όλη του τη ζωή οδηγούσε κανονικά το αυτοκίνητό του χωρίς να έχει στην κατοχή του δίπλωμα οδήγησης. Μάλιστα, το όχημα με το οποίο “συνελήφθη” δεν ήταν καν ασφαλισμένο.

Διαβάστε επίσης: Έπνιξε το αυτοκίνητό της και έβγαζε selfie το κατόρθωμα…. (+video)

Ο 84χρονος άντρας από το Ηνωμένο Βασίλειο πέρασε από δρόμο που είχε ενεργοποιηθεί μία ειδική κάμερα ανίχνευσης πινακίδων των αρχών και, αφού διαπιστώθηκε ότι είναι ανασφάλιστο σύντομα οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε κοντινό πάρκινγκ και μόλις ο ηλικιωμένος επέστρεψε στο αυτοκίνητο, προχώρησε στην μεγάλη αποκάλυψη!


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ανέφερε ότι οδηγεί από την ηλικία των 12 ετών χωρίς να πάρει ποτέ το δίπλωμα οδήγησης. Επίσης το MINI One που οδηγούσε ήταν ανασφάλιστο, αλλά δεν έγινε ξεκάθαρο αν ακολουθούσε την ίδια πολιτική και στα προηγούμενα αυτοκίνητά του. Βέβαια, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος πάντα γλίτωνε από ελέγχους, αφού τόνισε ότι σε όλη του την ζωή δεν τον έχει σταματήσει ποτέ η αστυνομία.

Η επίσκεψη στο super market αποδείχθηκε πως ήταν η άτυχη στιγμή γι’ αυτόν και η τυχερή για χιλιάδες άλλους οδηγούς που πιθανόν να συναντούσαν στον δρόμο τον 84χρονο με το ανασφάλιστο όχημα. Οι αρχές αναφέρουν ότι ποτέ δεν ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα σε όλη του τη ζωή, ενώ τονίζουν ότι πλέον υπάρχει στην πόλη αυξημένος αριθμός καμερών που “χτυπούν” την πινακίδα και καλούν τους αστυνομικούς να επέμβουν!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.