Απίστευτο: Πάνω από 1.000 κλήσεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα σε μία εβδομάδα

Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι παραβάσεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα "σκαρφάλωσαν" στην τρίτη θέση. Δείτε ποιες είναι οι δύο πρώτες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαία

Για ακόμα μία φορά, έντονο προβληματισμό έχουν δημιουργήσει τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι αναμφισβήτητα το γεγονός ότι περισσότεροι από 1.000 οδηγοί “συνελήφθησαν” να οδηγούν χωρίς δίπλωμα μέσα σε μία εβδομάδα σε όλη την Επικράτεια.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία, την εβδομάδα από 5 έως 11 Μαρτίου 2023 διενεργήθηκαν συνολικά 100.161 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών και οχημάτων και βεβαιώθηκαν 21.240 παραβάσεις. Το 67% των παραβάσεων αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση προστατευτικού κράνους, μη χρήση ζώνης ασφαλείας, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και παράνομη στάθμευση.

Στην πρώτη θέση για αυτή την εβδομάδα βρέθηκε ως συνήθως η παράνομη στάθμευση, ακολούθησε η υπερβολική ταχύτητα και η τριάδα συμπληρώθηκε από την παράβαση της οδήγησης χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης. Ακολουθούν οι δέκα παραβάσεις που βεβαιώθηκαν περισσότερες φορές:


-6.758 για παράνομη στάθμευση,
-4.875 για υπερβολική ταχύτητα,
-1.173 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης,
-763 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
-670 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
-508 για Κ.Τ.Ε.Ο.,
-485 για οδήγηση σε κατάσταση μέθης,
-403 για χρήση κινητού τηλεφώνου,
-259 για ανασφάλιστα οχήματα,
-211 για παραβίαση σηματοδότη

Η Ελληνική Αστυνομία, αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα οδικής ασφάλειας και στο πλαίσιο αυτό οι έλεγχοι θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση με σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: astynomia.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.