Απίστευτο ποσό γι΄ αυτό το VW Golf GTI του 1992

Τι κι αν έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από την παραγωγή του; Αυτό το VW Golf GTI κατάφερε να "πιάσει" σχεδόν διπλάσια τιμή από ένα καινούριο Golf GTI...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Golf GTI

Η τιμή του ολοκαίνουριου VW Golf GTI των 245 ίππων αγγίζει τα 46.800 ευρώ. Η τιμή του εικονιζόμενου VW Golf GTI που χρονολογείται στο μακρινό 1992 έφτασε τα 81.000 ευρώ. Απίστευτό, αλλά το έχουμε ξανά πει, στον κόσμο των κλασσικών αυτοκινήτων δεν υπάρχει λογική!

VW Golf Mk1: Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα… (+video)

Το VW Golf GTI που βλέπουμε πωλήθηκε αρχικά στην αγορά του Τέξας, στην Αμερική, αλλά τα περισσότερα χρόνια της ζωής του τα πέρασε στην Ολλανδία. Την περασμένη χρονιά, ξανά μεταφέρθηκε στην Αμερική και πρόσφατα έφτασε η ώρα να δημοπρατηθεί από τον οίκο “Bring A Trailer”. Όπως αναφέρεται στην σχετική ιστοσελίδα, πωλήθηκε έναντι του ποσού των 87.000 δολαρίων (περίπου 81.000 ευρώ).

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, βρίσκεται σε υπεράριστη κατάσταση και συνοδεύεται από Carfax μη εμπλοκής σε τροχαίο ατύχημα, αλλά και από ιστορικό συντήρησης. Ο εξοπλισμός είναι αρκετά πλούσιος δεδομένης της χρονολογίας και δεν λείπουν τα στοιχεία που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις των κλασσικών, όπως για παράδειγμα οι ζάντες 15 ιντσών της BBS, η ηλιοροφή, αλλά και τα καθίσματα της Recaro.

Για το τέλος αφήσαμε τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο, τα οποία σίγουρα έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στην εκτόξευση της τιμής. Το εικονιζόμενο VW Golf GTI έχει διανύσει μόλις 53.000 μίλια, τα οποία μεταφράζονται σε κάτι παραπάνω από 85.000 χλμ. Όσο για τον κινητήρα του, κάτω από το καπό βρίσκεται

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.