Από τη Λίμνη Μόρνου στην Αττική! Ο υδάτινος δρόμος (+video)

Ο υδάτινος δρόμος που σχηματίζει το κανάλι μέσω του οποίου το νερό της Λίμνης του Μόρνου φτάνει στην Αττική, είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Λίμνη του Μόρνου είναι τεχνητή λίμνη που κατασκευάστηκε με σκοπό να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ύδρευσης της πρωτεύουσας της Ελλάδας. Δημιουργήθηκε το 1979 έπειτα από την ολοκλήρωση του φράγματος στον ποταμό Μόρνο (το 1981 ξεκίνησε η λειτουργία του).

Η συνολική επιφάνεια της λίμνης, που αντιστοιχεί στη μέση στάθμη της, είναι περίπου 15,5 τ. χλμ. τιμή που την καθιστά την ένατη μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της Ελλάδας, ενώ είναι γνωστή και για το σχήμα της που παραπέμπει σε “Χ”.

Το φράγμα της Λίμνης του Μόρνου έχει ύψος 125 μέτρων και είναι το 7ο ψηλότερο φράγμα της Ελλάδας. Είναι χωμάτινο, με αργιλικό πυρήνα και είναι συνολικού όγκου 17.000.000 κυβικών μέτρων. Το μέγιστο πλάτος στη βάση του είναι 595 μ. ενώ το πλάτος στέψης είναι 10 μ. Το μήκος βάσης του είναι 250 μ. και το μήκος στέψης 815 μ.


Και αν τα παραπάνω στοιχεία δεν σας φαίνονται και τόσο εντυπωσιακά, φτάνει να σας πούμε πως το υδραγωγείο της Λίμνης του Μόρνου, διαθέτει κανάλι μήκους 192 χιλιομέτρων. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Ευρώπης και μέσω αυτού γίνεται η
μεταφορά του νερού στους ταμιευτήρες της Αττικής!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]