Αποκάλυψη για το Nissan Ariya NISMO με ήχο… Formula E!

Ονομάζεται Nissan Ariya NISMO και είναι η κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου που αποκαλύφθηκε στο Tokyo Auto Salon. Πάμε να το γνωρίσουμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Nissan αποκάλυψε το νέο Ariya NISMO στο Tokyo Auto Salon 2024, με το λανσάρισμα να έχει προγραμματιστεί στην Ιαπωνία για αυτή την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: Άφιξη στον Νότιο Πόλο για το ηλεκτρικό Nissan Ariya

Το φουτουριστικό crossover SUV είναι το κορυφαίο EV μοντέλο της NISMO. Προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση, μια ευρύχωρη αναβαθμισμένη καμπίνα και την αθόρυβη εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Βασισμένο στο Ariya e-4ORCE και με δυναμική σχεδίαση EV NISMO νέας γενιάς, το Ariya NISMO προσφέρει εξαιρετικά ισχυρή αλλά ομαλή επιτάχυνση, υποδειγματική πορεία και μοναδική αεροδυναμική απόδοση, στοιχεία που προκύπτουν από τις αποκλειστικές επεμβάσεις της NISMO.


Οι επιδόσεις που είναι εξαιρετικά υψηλές, αλλά ταυτόχρονα ομαλές και διαχειρίσιμες, παράγονται από την κατά περίπου 10% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα σε συνδυασμό με τις ειδικές επεμβάσεις της NISMO στην επιτάχυνση και την απόκριση. Ο προαιρετικός ήχος που παράγεται προσομοιάζει στους αγώνες της Formula E, προσθέτοντας περαιτέρω ενθουσιασμό.

Οι ειδικές επεμβάσεις της NISMO για κάθε εξάρτημα πλαισίου, σε συνδυασμό με την τεχνολογία τετρακίνησης e-4ORCE και τα ειδικά ελαστικά τοποθετημένα σε εξαιρετικά άκαμπτες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, δημιουργούν εντυπωσιακή σταθερότητα, καλύτερο κράτημα σε καμπές υψηλών ταχυτήτων καθώς και σε κλειστές, απαιτητικές στροφές.

Το εξωτερικό συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα του Ariya με τον δυναμισμό της NISMO. Η αεροδυναμική απόδοση βελτιώνεται χάρη στις τεχνολογίες που προέρχονται από αγώνες και μειώνουν την οπισθέλκουσα ενώ παρέχουν μεγαλύτερη κάθετη δύναμη σε υψηλότερες ταχύτητες — παράγοντες ιδιαίτερα σημαντικοί για τα EV.

Τέλος, η καμπίνα αποπνέει έναν premium αέρα με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας σε όλους τους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των ειδικά σχεδιασμένων καθισμάτων και διακοσμήσεων NISMO. Ακολουθούν μερικά από τα πιο σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο εκδόσεων του Nissan Ariya NISMO.

NISMO B6 e-4ORCE NISMO B9 e-4ORCE
Μήκος 4,650 mm 4,650 mm
Πλάτος 1,850 mm 1,850 mm
Ύψος 1,655 mm 1,650 mm ως 1,660 mm
Μεταξόνιο 2,775 mm 2,775 mm
Βάρος 2,080 kg 2,210 kg ως 2,220 kg
Απόδοση 270 kW 320 kW
Ροπή 560 Nm 600 Nm
Μπαταρία 66 kWh 91 kWh
Μέγεθος ελαστικών

(εμπρός και πίσω)

255/45R20
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.