Αποκάλυψη για το πλαίσιο των μελλοντικών McLaren

Η McLaren προχώρησε στην αποκάλυψη του νέου της "ευέλικτου" πλαισίου το οποίο θα αποτελέσει τη βάση για την επόμενη γενιά των εξηλεκτρισμένων της supercars.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
McLaren νέο πλαίσιο 2020

Με τις πληροφορίες να είναι περιορισμένες σε αυτό το στάδιο, η McLaren προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του νέου ανθρακονημάτινου πλαισίου της, πάνω στο οποίο θα “χτιστούν” τα υβριδικά supercars του Βρετανού κατασκευαστή.

Το νέο πλαίσιο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα και κατασκευασμένο με τεχνικές της ίδιας της McLaren εξελίχθηκε στο κέντρο των Βρετανών McLaren Composites Technology Centre (MCTC), το οποίο βρίσκεται στο Shefield της Αγγλίας. Εκεί θα κατασκευάζεται και έπειτα θα μεταφέρεται στο Woking, μέσα στο καλούπι του, όπου θα γίνεται η τελική κατεργασία του με επόμενο βήμα τη συναρμολόγηση. Τα βήματα για τη δημιουργία του που περιλαμβάνει ευθυγράμμιση μεταξύ των υφασμάτων από ανθρακονήματα με τη βοήθεια lazer μπορείτε να τα δείτε παραστατικά στην ακόλουθη εικόνα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το νέο πλαίσιο σχεδιάστηκε και θα κατασκευάζεται ώστε να συνδυάζεται αποκλειστικά με υβριδικά συστήματα κίνησης. Στόχος των ανθρώπων της McLaren ήταν η δημιουργία μιας νέας βάσης με χαμηλότερο σε σχέση με το παρελθόν βάρος αλλά και περαιτέρω βελτίωση στην προσφερόμενη ασφάλεια.

Η πρώτη υβριδική McLaren που θα φέρει αυτό το νέο πλαίσιο αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της το 2021.

“Η νέα καινοτόμος αρχιτεκτονική είναι εξίσου επαναστατική με το πλαίσιο MonoCell που παρουσιάσαμε με το πρώτο αυτοκίνητο της εταιρίας, την 12C, όταν και ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα παραγωγής πριν από μια δεκαετία.”, δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος των Βρετανών Mike Flewitt και πρόσθεσε: “Αυτό το νέο υπερελαφρύ πλαίσιο από ανθρακονήματα προσφέρει στιβαρότητα και επίπεδα ποιότητας όπως ποτέ πριν στο παρελθόν…”.

Παράλληλα ο Flewitt δεν παρέλειψε να τονίσει πως το νέο πλαίσιο θα επιτρέψει στη McLaren να μεταβεί πλήρως στα εξηλεκτρισμένα υπεραυτοκίνητα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr