Αποκάλυψη για το πρώτο Toyota Hilux που εκπέμπει νερό

Η Toyota προχώρησε στο επόμενο στάδιο εξέλιξης του ηλεκτρικού Hilux που φέρει κυψέλες υδρογόνου και αποκάλυψε το πρώτο λειτουργικό πρωτότυπο δοκιμών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Hilux ηλεκτρικό υδρογόνου 2023

Η Toyota αποτελεί μία από τις ηγετικές δυνάμεις στον τομέα της υδρογονοκίνησης και το πρωτότυπο ηλεκτρικό Hilux υδρογόνου είναι το επόμενο ορόσημο στα μοντέλα που εξελίσσει, τα οποία φέρουν εναλλακτικά συστήματα κίνησης σε σχέση με αμιγώς ηλεκτρικά και εκπέμπουν επίσης μηδενικούς ρύπους.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο Toyota Land Cruiser – Αποκλειστικά με diesel κινητήρα (+video)

Το πρωτότυπο Hilux με κυψέλες υδρογόνου αποκαλύφθηκε στο εργοστάσιο της Toyota στο Derby της Αγγλίας και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με άλλες εταιρείες και οργανισμούς αλλά και με χρηματοδότηση από το Ηνωμένο Βασίλειο.


Η κατασκευή του πρωτότυπου ηλεκτρικού pick up ξεκίνησε μόλις τον περασμένο Ιούνιο και έγινε σύμφωνα με την παραγωγική διαδικασία Toyota Production System που εφαρμόζουν οι Ιάπωνες σε όλα τα μοντέλα που σκοπεύουν να βάλουν στην παραγωγή, ενώ θα κατασκευαστούν άλλα εννέα πρωτότυπα Hilux για τις ανάγκες εξέλιξης του project.

Διαβάστε επίσης: Επετειακό Toyota GR Supra GT4: Ένα από τα σπανιότερα οχήματα της εταιρείας!

Η Toyota σε συνεργασία με τους εταίρους της προσάρμοσε στο πλαίσιο του Hilux τα βασικά εξαρτήματα και περιφερειακά που χρησιμοποιεί και στο ηλεκτρικό υδρογόνου Mirai. Αυτό σημαίνει ότι η εξέλιξη του ίδιου του συστήματος κίνησης, το οποίο βρίσκεται ήδη στην παραγωγή, είναι σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωμένη.

Με την κατασκευή των Hilux, οι Ιάπωνες και οι συνεργάτες τους θα αξιολογήσουν την εφαρμογή των κυψελών υδρογόνου, του ηλεκτρικού μοτέρ, των δεξαμενών και της μπαταρίας που φέρει το σύστημα κίνησής του και θα προχωρήσουν στην πλήρη προσαρμογή του για επαγγελματική χρήση.

Στο πρωτότυπο Hilux το υδρογόνο αποθηκεύεται στις τρεις συνολικά δεξαμενές που φέρει, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο τύπου σκάλας του pick up τους. Η Toyota εκτιμά ότι οι δεξαμενές μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από 600 χιλιόμετρα αυτονομίας εκπέμποντας παράλληλα μόνο νερό από τη διαδικασία της ηλεκτρόλυσης.

Επόμενο βήμα για την ιαπωνική εταιρεία είναι οι δοκιμές που θα πραγματοποιήσει για να εξασφαλίσει τα απαραίτητα επίπεδα ασφάλειας, αντοχής και λειτουργικότητας κατά τη λειτουργία του συστήματος σε κάθε συνθήκη, με στόχο να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό Hilux υδρογόνου για μαζική παραγωγή στο δεύτερο μισό της δεκαετίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.