Αποκλειστικό: Φουτουριστικό GT με ελληνική υπογραφή!

Μία "ψηφιακή" αναβίωση που σχεδιάστηκε από το μηδέν! Δείτε το ελληνικό GT αυτοκίνητο που εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελληνικό GT

Εδώ στο TractioN έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία σε όμορφες δημιουργίες Ελλήνων, ακόμα και αν πρόκειται για αυτοκίνητα που είναι υπαρκτά αποκλειστικά στον ψηφιακό κόσμο. Αυτή τη φορά, σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το δημιούργημα του Γιάννη Στεργιάδη, ο οποίος χαρακτηρίζει αυτό το project ως μία αναβίωση της εταιρείας “Panhard Phenix”.

Διαβάστε επίσης: Η “αναβίωση” της Alfa Romeo Tipo 33 από Έλληνα σχεδιαστή

Όπως αναφέρει ο ίδιος, πρόκειται για μία πολύ καινοτόμα γαλλική εταιρεία, η ιστορία της οποίας ξεκινά κάπου στο 1880. Ήταν από τους πρωτοπόρους στην αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως μέχρι που την δεκαετία του ’60 αγοράστηκε από την citroen και από τότε περιορίζεται στην παραγωγή στρατιωτικών οχημάτων.


“Η Panhard ή αλλιώς Panhard & Levassor είχε έντονες επιρροές από τον κόσμο της αεροναυπηγικής με πολύ αεροδυναμικό σχεδιασμό για την εποχή της, ενώ πάντα χρησιμοποιούσε πολύ ελαφριά υλικά, όπως αλουμίνιο”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημιουργός του εικονιζόμενου αυτοκινήτου.

Πάμε τώρα στην ελληνική αναβίωση, με τις εικόνες που μας ήρθαν από τον δημιουργό να απεικονίζουν ένα άκρως φουτουριστικό αυτοκίνητο που κατατάσσεται στην κατηγορία των Super GT, όπως δηλώνει ο Γιάννη Στεργιάδης. Έντονα νεύρα διατρέχουν όλο το αμάξωμα, στο κάτω τμήμα υπάρχει ένα bodykit, ενώ LED σώματα συναντάμε εμπρός και πίσω. Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία, βέβαια, είναι οι καλυμμένοι τροχοί του πίσω άξονα, στοιχείο που έχουμε ξανά δει στο παρελθόν, ο τρόπος με τον οποίο ανοίγουν οι πόρτες, αλλά και η γυάλινη επιφάνεια στην οροφή, κάτι σαν το “Sky View” της Bugatti!

Ο δημιουργός μας δίνει μία εικόνα και για το εσωτερικό, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά “λιτό”, χωρίς μεγάλες υπερβολές. Έχει, όμως, ένα πολύ ιδιαίτερο σχεδιαστικά τιμόνι. Εμείς από την πλευρά μας θα ευχηθούμε στον Γιάννη να συνεχίσει να δημιουργεί όμορφα projects και να “κυνηγάει” τα όνειρά του!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.