Αποκλειστικό: Ο θρυλικός Rauno Aaltonen με τον Κώστα Στεφανή (+video)

Το 2019 είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για τη MINI καθώς συμπλήρωσε 60 χρόνια. Ο Κώστας με αφορμή την γιορτή προς τιμήν της στα Μέγαρα βρέθηκε με τον Aaltonen.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η ΜΙΝΙ είναι αδιαμφισβήτητα μία ιστορική μάρκα, η οποία μάλιστα έχει και ελληνικά στοιχεία στο DNA της, καθώς το πρώτο μοντέλο της σχεδιάστηκε από τον Άλεκ Ισσιγόνης, ο οποίος γεννήθηκε στην Σμύρνη και αργότερα του δόθηκε και ο τίτλος του Sir, από τη Βασίλισσα της Αγγλίας.

Μάλιστα το 2019 είναι μία σημαντική χρονιά για την βρετανική μάρκα, καθώς συμπλήρωσε 60 χρόνια ζωής. Προκειμένου λοιπόν η ελληνική αντιπροσωπεία της MINI να γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά της διοργάνωσε ένα μοναδικό event, μία ιδιαίτερη γιορτή, στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Εκεί εκτός των μοντέλων και των κορυφαίων εκδόσεων John Cooper Works, βρέθηκε και ένας θρύλος! Ο λόγος για τον νικητή του Rally Monte Carlo το 1967, Rauno Aaltonen, ο οποίος βρέθηκε με τον παλιό και καλό του φίλο Κώστα Στεφανή και μοιράστηκε μαζί του όμορφες στιγμές.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Rauno στον Κώστα, τι είπε για το Ράλι Ακρόπολις, την εξέλιξη των οδηγών, τα σημερινά ράλι, την οδήγηση στο όριο και την στιγμή που τον στιγμάτισε.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.