Απόκτηση επαγγελματικού Fiat με σημαντικά προνόμια και όφελος έως 1.600 ευρώ

Με ένα ευρύ "πακέτο" προνομίων προσφέρει η Fiat Professional τα επαγγελματικά της, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Fiat Professional αγορά επαγγελματικού προνόμια 2022

Με την έλευση του νέου Scudo (διαβάστε περισσότερα εδώ), η Fiat Professional, ενισχύει περαιτέρω τη γκάμα των διαθέσιμων προτάσεων της, ενώ παράλληλα προσφέρει για όλα της τα μοντέλα ένα ευρύ πλάνο προνομίων.

Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμα τα νέα υβριδικά Fiat 500X και Tipo (+τιμές)

Σε αυτό το πακέτο περιλαμβάνονται σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις, άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης και την εργοστασιακή εγγύηση με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.


Η ευρεία γκάμα της Fiat Professional που περιλαμβάνει τα συμπαγή Panda Van και Fiorino, το Doblo Cargo και το πλέον ευπροσάρμοστο μεγάλο LCV, το Ducato, με την προσθήκη του νέου Scudo προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση σε επίπεδο εκδόσεων, αλλά και υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση ενός οχήματος.

Fiat Professional χρηματοδοτικό 2022
Fiat Scudo

Με αφορμή και τη διάθεση του νέου της επαγγελματικού, η Fiat Professional προσφέρει για όλη τη γκάμα ένα συνδυαστικό πακέτο παροχών. Το εν λόγω πακέτο περιλαμβάνει χρηματική έκπτωση, η οποία ανάλογα με το μοντέλο φτάνει έως και τα 1.600 ευρώ, πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, αλλά και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ.

Διαβάστε επίσης – Fiat Coupe 20V: Η Ferrari των… φτωχών!

Οι παραπάνω παροχές λειτουργούν συνδυαστικά και παράλληλα συνοδεύονται από μια σειρά ενεργειών της Fiat Professional για την προστασία του επαγγελματία, όπως οι περιοδικοί δωρεάν τεχνικοί έλεγχοι, η 5ετής δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας, αλλά και η προστασία τιμής για την αγορά νέου αυτοκινήτου (με εξαίρεση τις αγορές μέσω χρονομίσθωσης), έτσι ώστε ο επαγγελματίας να γνωρίζει το ποσό που θα καταβάλει για την αγορά του οχήματος του ανεξάρτητα από το χρόνο παράδοσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο συνδυασμός όλων των παραπάνω προνομίων έχει σαν στόχο τη δημιουργία ένα πλαισίου προστασίας για τον επαγγελματία, έτσι ώστε να μπορεί να απολαύσει στο μέγιστο την υψηλή αποδοτικότητα των μοντέλων της Fiat Professional και ταυτόχρονα να μπορεί να προγραμματίσει χωρίς εκπλήξεις το πλάνο των δραστηριοτήτων του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.