Απόβαση στην Αστυπάλαια για τα VW ID.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 17 Volkswagen ID. βρέθηκαν στο καράβι για Αστυπάλαια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από αρκετούς μήνες, το ελληνικό κράτος και ο γερμανικός όμιλος έδωσαν τα χέρια για μια συμφωνία που θα μεταμορφώσει την κινητικότητα στο μικρό πανέμορφο νησί του Αιγαίου, θα το ανάγει σε πρότυπο για σχετικές μελλοντικές εφαρμογές ευρείας κλίμακας και θα το καταστήσει και ενεργειακά αυτόνομο με την ηλεκτροδότηση του να πραγματοποιείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Έτσι, φτάσαμε αισίως σήμερα να πραγματοποιούν απόβαση στην Αστυπάλαια τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, 15 ID.3 και 2 ID.4, όπως βλέπετε και στις εικόνες. Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, η πρώτη φάση αυτού του φιλόδοξου project θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα έξι χρόνια και θα δει μια σειρά από μεγάλες αλλαγές να πραγματοποιούνται στην “Πεταλούδα του Αιγαίου”, όπως αλλιώς είναι γνωστή η Αστυπάλαια.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε για το porject στην Αστυπάλαια, στο επίκεντρό του βρίσκεται ο εκσυγχρονισμός του συστήματος των δημόσιων συγκοινωνιών του νησιού. Σε αυτό περιλαμβάνεται και μια υπηρεσία διαμοιρασμού ηλεκτρικών οχημάτων που θα λειτουργεί όλο το χρόνο και θα ανεβάσει σε νέο επίπεδο την κινητικότητα που προσφέρει μέχρι τώρα η τοπική συγκοινωνία. Μάλιστα σύντομα ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει δηλώσεις με φόντο τα… ηλεκτρικά της VW στην Αστυπάλαια!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.