Απρόσεκτος ράπερ σμπαραλιάζει Ferrari GTB 488 σε λεωφορείο (+video)

Η απροσεξία σε όλο της το μεγαλείο για μία ακόμη φορά με μόνα "θύματα" ευτυχώς μια Ferrari GTB 488 και ένα... λεωφορείο, στο Λονδίνο.

Βρείτε μας στο
Ferrari 488 GTB ατύχημα Λονδίνο

Η Ferrari 488 GTB, η εικόνα της οποίας προκαλεί θλίψη στους φίλους της ιταλικής εταιρίας και όχι μόνο, φέρεται να ανήκει στον ράπερ Swarmz, ο οποίος από ό,τι καταλαβαίνουμε μάλλον έχασε τον έλεγχο της Ιταλίδας με αποτέλεσμα να εμβολίσει ένα λεωφορείο στο κέντρο του Λονδίνου στην Αγγλία και μάλιστα λίγο μετά το μεσημέρι της 24ης Μαΐου.

Ο Swarmz ανέβασε εικόνες λίγο μετά το ατύχημα στον λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει αδιευκρίνιστο αν η Ferrari ανήκει σε αυτόν ή αν ο ράπερ είχε συμμετοχή με κάποιον άλλο τρόπο στο ατύχημα.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί όλο το εμπρός μέρος της 488 GTB έχει πάθει μεγάλη ζημιά, ενώ το πίσω μέρος της παραμένει άθικτο. Τα βρετανικά μέσα κάνουν λόγο για ζημία κοντά στα 300.000 ευρώ και αυτό μας δίνει να καταλάβουμε πως η 488 GTB λογικά δεν θα επισκευαστεί από την ασφαλιστική.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν άγνωστες, ωστόσο η ζημιά που έχει υποστεί η Ferrari μας δίνει να καταλάβουμε επίσης ότι ο οδηγός της πρέπει να κινούνταν με ταχύτητα σημαντικά μεγαλύτερη από τα επιτρεπόμενα όρια που βρίσκονται στα 32 χλμ./ώρα (20 μίλια ανά ώρα) για το κέντρο του Λονδίνου, με το ατύχημα να λαμβάνει μέρος κοντά στην πλατεία Τραφάλγκαρ.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δεν προχώρησε σε συλλήψεις ή κλήσεις, ενώ αναφέρει ότι ευτυχώς δεν υπήρξε και κάποιος τραυματισμός. Αυτό το ατύχημα πάντως μας δείχνει για μία ακόμη φορά ότι τα όρια ταχύτητας πρέπει να τηρούνται ευλαβικά, ακόμη περισσότερο στους δρόμους της πόλης.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr