Αψεγάδιαστη Ferrari Testarossa βρήκε νέα στέγη για…

Μια εμβληματική Ferrari Testarossa έπειτα από 27 χρόνια... καριέρας και 28.000 χιλιόμετρα άλλαξε χέρια. Δείτε για πόσα χρήματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Testarossa

Η εμβληματική Testarossa κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1984 και έπειτα από 7 χρόνια καριέρας ανανεώθηκε και μας συστήθηκε η 512 TR. Στον αριθμό 512, το 5 αντιστοιχούσε στην χωρητικότητα του κινητήρα και το 12 υποδηλώνει τον αριθμό των κυλίνδρων.

Ο αριθμός πλαισίου της εικονιζόμενης Ferrari Testarossa είναι ο ZFFAA17B000086901, με τον πρώτο ιδιοκτήτη να παραλαμβάνει το supercar του στην απόχρωση Rosso Corsa τον Φεβρουάριο του 1991, από τον επίσημο διανομέα στο Παρίσι Charles Pozzi. Μέχρι στιγμής έχει διανύσει μόλις 28.415 χιλιόμετρα!

Η συγκεκριμένη Testarossa προσφέρεται με τη γνωστή δερμάτινη θήκη για τον ιδιοκτήτη που περιέχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και τα πιστοποιητικά γνησιότητας της Ferrari. Επιπλέον υπάρχουν διαθέσιμα: το συλλεκτικό σετ αποσκευών Schedoni με τα καλύμματα τους, το φως έκτακτης ανάγκης, η εργαλειοθήκη, αλλά και τα δύο αυθεντικά κλειδιά.

Ενδεικτικό της άριστης κατάστασης του αυτοκινήτου είναι το άρτια επιμελημένο βιβλίο συντήρησης στο οποίο έχουν καταγραφεί όλα τα απαραίτητα service. Όλες οι εργασίες συντήρησης έγιναν από το Garage Calderoni στο Miribel της Λυών. Το τελευταίο service έγινε το Σεπτέμβριο του 2019, όπου και αλλάχτηκαν τα λάδια, τα υγρά φρένων, αλλά και τα φίλτρα λαδιού και αέρα. Η υπέροχη Ferrari Testarossa διαθέτει τον 12κύλινδρο κινητήρα που συνεργάζεται με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η απόδοση του αγγίζει τους 376 ίππους και 470 Nm ροπής.

Η εν λόγω Ferrari Testarossa δημοπρατήθηκε από τον οίκο RM Sotheby’s το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, στη δημοπρασία Motorworld Munchen και άλλαξε χέρια για 149.500 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.