Aristotle Racing Team: Η φοιτητική ομάδα του Α.Π.Θ. που σάρωσε σε παγκόσμιο επίπεδο!

Η Aristotle Racing Team (ART), η φοιτητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην κατηγορία της στον διαγωνισμό της Ολλανδίας (Formula Student Netherlands).

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Aristotle Racing Team

από έναν χρόνο σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και καινοτομίας, η Aristotle Racing Team απέδειξε για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και αγωνιστικότητας που την χαρακτηρίζει. Παρά τον υψηλό ανταγωνισμό, η ART κατάφερε να αφήσει το στίγμα της και να ξεχωρίσει στον διαγωνισμό της Ολλανδίας, ανάμεσα σε φοιτητικές ομάδες από όλον τον κόσμο. Στον εν λόγω διαγωνισμό, η ART κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των μονοθεσίων εσωτερικής καύσης (combustion vehicles), κερδίζοντας συγχρόνως τον σεβασμό και την εκτίμηση των λοιπών συμμετεχόντων.

Η πορεία της ART στον διαγωνισμό Formula Student Netherlands (FSN) αποτέλεσε ένα εξαιρετικό επίτευγμα, δεδομένου του ότι η ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις. Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, η ομάδα υπέστη ζημιές, οι οποίες όμως δεν την πτόησαν, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις, τόσο στα στατικά όσο και στα δυναμικά αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, οι διακρίσεις της Aristotle Racing Team είναι :
2η θέση στην συνολική κατάταξη όσον αφορά τα οχήματα εσωτερικής καύσης (Combustion Vehicles)
2η θέση στο Business Plan Presentation Event
2η θέση στο Cost and Manufacturing Event
2η θέση στο Engineering Design Event
2η θέση στο Acceleration Event
2η θέση στο Endurance Event
4η θέση στο Autocross Event
5η θέση στο Efficiency Event
Skid Pad Event : DNS

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η Aristotle Racing Team (ART) είναι φοιτητική ερευνητική ομάδα του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιείται στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στόχος της είναι η μελέτη, η σχεδίαση και η κατασκευή ενός πλήρως λειτουργικού αγωνιστικού μονοθέσιου, τύπου Formula.

Η ART ιδρύθηκε το 2006 από εννέα φιλόδοξους φοιτητές, και ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε για πρώτη φορά στον διαγωνισμό της Ιταλίας, με το πρώτο μονοθέσιο, ART7. Έκτοτε, η ομάδα έχει κατασκευάσει 7 αγωνιστικά μονοθέσια, μετράει 24 διεθνείς συμμετοχές στο ενεργητικό της και πάνω από 300 φοιτητές έχουν υπάρξει μέλη της, διεκδικώντας κάθε χρόνο σημαντικές διακρίσεις.

Την φετινή σεζόν η ομάδα εστίασε στην βελτίωση του 7ου  αγωνιστικού μονοθεσίου της, ART22, με το οποίο και συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό της Ολλανδίας. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε ο σχεδιασμός του ART24, ενός μονοθεσίου με πολλές καινοτομίες και υψηλές προδιαγραφές. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η ομάδα κατάφερε, μέσω της συμμετοχής της στα «κατατακτήρια τεστ» (registration quiz) των διαγωνισμών FSAE, να προκριθεί στους διαγωνισμούς της Ουγγαρίας, της Τσεχίας, της Ολλανδίας και της Γερμανίας. Τέλος, ο διαγωνισμός Formula Student διοργανώνεται από τη Society of Automotive Engineers (SAE), και αποτελεί μια σειρά από διεθνείς διαγωνισμούς στους οποίους λαμβάνουν μέρος αγωνιστικά μονοθέσια φοιτητικών ομάδων από πανεπιστήμια όλου του κόσμου.

Τα επιτεύγματα αυτά αποτελούν καρπό της ομαδικής εργασίας και της αφοσίωσης των μελών της ART. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον διαγωνισμό της Ολλανδίας, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιδόσεις ελληνικών φοιτητικών ομάδων σε αντίστοιχους διαγωνισμούς. Με εφόδια την προσήλωση, την σκληρή δουλειά και το πάθος για εξέλιξη, είναι βέβαιο πως θα σημειωθούν νέες διακρίσεις από την Aristotle Racing Team στο μέλλον.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]