Ασφάλεια πέντε αστέρων για το δημοφιλές SUV της Toyota – H αναλυτική βαθμολογία

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μικρομεσαία SUV της ελληνικής αγοράς! Πάμε να δούμε τις βαθμολογίες του στις δοκιμές του Euro NCAP...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota C-HR

Η ώρα για τις δοκιμές πρόσκρουσης του νέου Toyota C-HR από τον οργανισμό Euro NCAP έφτασε. Πάμε να δούμε πως ανταπεξήλθε, ποιες βαθμολογίες απέσπασε στις επιμέρους κατηγορίες, αλλά και το σχετικό video που δημοσίευσε ο ευρωπαϊκός οργανισμός.

Το πεντάστερο πλέον Toyota C-HR κατάφερε να βαθμολογηθεί με 85% στην προστασία των ενηλίκων και με 86% στην προστασία των παιδιών. Στον τομέα της προστασίας πεζών βαθμολογήθηκε με 86%, ενώ 79% πήραν τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας του ιαπωνικού SUV των 1.463 κιλών.


“Από πλευράς τεχνολογίας, το αυτόνομο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης του Toyota C-HR απέδωσε ιδιαίτερα καλά, κερδίζοντας κορυφαία βαθμολογία σε σχεδόν κάθε δοκιμή”, αναφέρει χαρακτηριστικά η αναφορά του Euro NCAP. Επίσης, τονίστηκε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Toyota συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, όπως αποδεικνύεται από τη βαθμολογία πέντε αστέρων του Euro NCAP, ίδια βαθμολογία με αυτή που απέσπασε το αυτοκίνητο το 2017, όταν δοκιμάστηκε για πρώτη φορά.

Διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις
Υπενθυμίζουμε ότι η γκάμα κινητήρων του Toyota C-HR αποτελείται αποκλειστικά από υβριδικές επιλογές. Οι δύο είναι αυτοφορτιζόμενες Full-Hybrid με κινητήρες χωρητικότητας 1,8 και 2,0 λτ. Η ισχύς αγγίζει τους 140 ίππους, ενώ στην δεύτερη περίπτωση δύο ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν δυνατότητα τετρακίνησης και συνδυαστική ισχύ 198 ίππων. Στην κορυφή συναντάμε για πρώτη φορά μία Plug-In υβριδική έκδοση, με την συνδυαστική της ισχύ να αγγίζει τους 223 ίππους και την μπαταρία να εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση για περίπου 70 χλμ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.