Αστυνομία: Νέοι έλεγχοι και 1 στους 6 οδηγούς παραβάτης

Ένας στους έξι οδηγούς πραγματοποίησε τροχονομική παράβαση σύμφωνα με τους τελευταίους στοχευμένους ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελληνική Αστυνομία Τροχαία έλεγχοι

Η Ελληνική Αστυνομία συνέχισε τους στοχευμένους ελέγχους της για την αντιμετώπιση των “επικίνδυνων” τροχονομικών παραβάσεων σε όλη την επικράτεια την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ειδικότερα, μεταξύ 13-19 Ιανουαρίου 2020 τα συνεργεία της Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους δίνοντας προτεραιότητα στην μη χρήση προστατευτικού κράνους.

Συνολικά, τα 874 κλιμάκια της Τροχαίας που συγκροτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε όλη τη χώρα βεβαίωσαν συνολικά 1.101 σχετικές παραβάσεις με τους ελέγχους να αφορούν συνολικά 6.797 οχήματα.


Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (215), του Ηρακλείου (153), του Ρεθύμνου (98) και της Πρέβεζας (48). Στη σχετική ανακοίνωση δεν υπάρχει ενημέρωση για το πόσος από αυτές τις παραβάσεις αφορούσαν αναβάτες που δεν χρησιμοποιούσαν κράνος κατά την οδήγηση.

Η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Παράλληλα μας υπενθυμίζει πως η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων. Με λίγα λόγια η οδική ασφάλεια είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]