Αστυπάλαια έξυπνο και βιώσιμο νησί

Στην "πεταλούδα του Αιγαίου", την Αστυπάλαια, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποτίμησης της εξέλιξης του προγράμματος "Αστυπάλαια έξυπνο και βιώσιμο νησί"

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην πεταλούδα του Αιγαίου, όπως είναι το χαϊδευτικό όνομα της Αστυπάλαιας λόγω σχήματος, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση για να αποτιμηθεί η εξέλιξη του προγράμματος Αστυπάλαια έξυπνο και βιώσιμο νησί που ξεκίνησε ακριβώς πριν ένα χρόνο.

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του Ομίλου της VW Herbert Diess αλλά και μελών της κυβέρνησης, του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, του δημάρχου του νησιού και μεγάλη μερίδα των κατοίκων ξεκίνησε η δεύτερη φάση υλοποίησης αυτού του προγράμματος που αποτελείται από 4 πυλώνες.

Παράλληλα τέθηκαν σε λειτουργία η υπηρεσία ridesharing «ASTYBUS» και η υπηρεσία κοινής χρήσης οχημάτων «astyGO». Και οι δύο υπηρεσίες κινητικότητας λειτουργούν αποκλειστικά με πλήρως ηλεκτρικά οχήματα και διασφαλίζουν σημαντικά βελτιωμένη μετακίνηση στο νησί σε σύγκριση με το προηγούμενο σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας.

Αυτό είναι το επόμενο βήμα στη μεταμόρφωση της Αστυπάλαιας: Μέχρι το 2026, το νησί θέλει να στραφεί στην έξυπνη και βιώσιμη κινητικότητα εκσυγχρονίζοντας πλήρως το ενεργειακό του σύστημα.

Οι 4 πυλώνες και τι μένει να γίνει για κάθε πυλώνα ξεχωριστά:
1ος πυλώνας: Ηλεκτροκίνηση οχημάτων
Μένει να γίνει η ολοκλήρωση της αντικατάστασης των παλαιών οχημάτων των κατοίκων του νησιού με ηλεκτρικά μέχρι το 2025.

2ος πυλώνας: Έξυπνη κινητικότητα
Μένει να γίνει η ολοκλήρωση της πιλοτικής λειτουργίας των υπηρεσιών AstyBus και AstyGo. Δημιουργία του οριστικού Long-term hub και αύξηση μετοχικής συμμετοχής του Δήμου Αστυπάλαιας.

3ος πυλώνας: Φόρτιση και ενέργεια
Μένει να γίνει η ανάδειξη παραγωγού από τον διαγωνισμό, αδειοδότηση, εγκατάσταση και λειτουργία υβριδικού σταθμού παραγωγής καθώς και επέκτασή του.

4ος πυλώνας: Αυτόνομη οδήγηση
Θα δοκιμαστεί στο νησί το 2025

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Η καριέρα του στα ράλι ξεκίνησε το 1970. Μέχρι σήμερα έχει καθίσει στο δεξί μπάκετ ως συνοδηγός σε πάνω από 30. Mεταξύ αυτών ο Jigger, ο Ιαβέρης, ο Λεωνίδας Κύρκος,, ο Άρης Βωβός, ο Ιαβέρης Junior, ο Dim και πολλοί άλλοι. Έχει συμμετάσχει σε 28 ράλι Ακρόπολις, έχει κερδίσει 16 πρωταθλήματα και κύπελλα στην Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του πανευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, Αφού τελείωσε τις σπουδές του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με τους αγώνες εργάστηκε από τις αρχές του '70 στις εφημερίδες "Βραδινή", "Απογευματινή" καθώς επίσης και στα περιοδικά "Auto Tourism", "Πίστες και Δρόμοι". Στις αρχές της δεκαετίας του '90 συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή "Τροχοί και Δρόμοι" και από το 1999 έως και σήμερα είναι ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής "Traction", από την οποία έχουν περάσει ως καλεσμένοι σπουδαίες προσωπικότητες. Από το 2010 έως και σήμερα είναι διευθυντής έκδοσης του "Traction Magazine”. Όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχει οδηγήσει μερικά από τα σπουδαιότερα αυτοκίνητα όπως η Enzo Ferrari, η Ferrari F 50, η Porsche Carrera GT, η F1 Jordan, το Subaru Impreza WRC, το Peugeot 206 WRC, το Citroen Xsara WRC, το Skoda Fabia WRC και πολλά άλλα.

E-mail: kstefanis@traction.gr