Αττική: Νέα πίσσα σε κεντρική λεωφόρο μετά από 25 χρόνια (+video)

Είναι κεντρική λεωφόρος της Αττικής, αλλά έμεινε για 25 ολόκληρα χρόνια χωρίς την παραμικρή επισκευή. Τώρα έφτασε η ώρα για την ασφαλτόστρωσής της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Θησέως

Ακούγεται απίστευτο αλλά η Λ. Θησέως παρέμεινε ως είχε για 25 ολόκληρα χρόνια. Τώρα έφτασε η ώρα να ασφαλτοστρωθεί, δίνοντας “ανάσα” στους χιλιάδες οδηγούς που την διασχίζουν καθημερινά. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού ύψους τεσσάρων εκατ. ευρώ.

Χρήσιμα: Για ποιο λόγο υπάρχουν στα τούνελ αυτοί οι τεράστιοι ανεμιστήρες; (+videos)

Η Λεωφόρος Θησέως αποτελεί σημαντικό οδικό άξονα της ευρύτερης περιοχής της Καλλιθέας. Αποτελεί συνέχεια της Λ. Καλλιρόης και καταλήγει κάθετα στην παραλιακή Λ. Ποσειδώνος. Συνολικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του οδοστρώματος συνολική επιφάνειας 90.000 τετραγωνικών μέτρων, της διαγράμμισης, αλλά και των πινακίδων σήμανσης. Παράλληλα, στη Λ. Θησέως θα γίνουν ενέργειες τροποποίησης της στάθμης των φρεατίων υδροσυλλογής, αλλά και εργασίες πρασίνου.


“Αυτή τη στιγμή εκτελείται ένα σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια στο κέντρο ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής, την Καλλιθέα. Η Λ. Θησέως έχει να ασφαλτοστρωθεί πάνω από 25 χρόνια. Με παρέμβασή μας θα αναβαθμιστούν πάνω από 90 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, μέσα από ένα προϋπολογισμό 4 εκ. ευρώ. Πάνω από όλα θέτουμε την ασφάλεια των πολιτών”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, με αφορμή την επίσκεψή του στο σημείο που εκτελούνται οι εργασίες.

Πηγή: patt.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.