Αττική Οδός: Αυτή είναι η αποζημίωση ανά όχημα που εγκλωβίστηκε

Η Αττική Οδός δέχτηκε να καταβάλλει το ποσό των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο, αίτημα που ζητήθηκε από τον Πρωθυπουργό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αττική Οδός

Περισσότερα από 3.000 αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν χθες το βράδυ στην Αττική Οδό και η ώρα του απολογισμού ξεκίνησε με σύσκεψη για την αποτίμηση της κατάστασης υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Πρώτο μέλημα ήταν η αποζημίωση των οδηγών που ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό.

Διαβάστε επίσης: Δεν υπάρχει ελπίδα… Μία ημέρα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ ανά όχημα που εγκλωβίστηκε. Η εταιρεία το αποδέχθηκε και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν σύντομα από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, αλλά και από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.

Η τελευταία ενημέρωση της παραχωρησιούχου εταιρείας αναφέρει ότι παραμένουν εγκλωβισμένα περίπου 1.200 οχήματα, ενώ 200-300 οδηγοί είναι στα οχήματα. Οι άλλοι τα έχουν εγκαταλείψει.

Συγνώμη από την Εταιρεία
“Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Αττικής Οδού. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της. Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.