Αττική Οδός: Άσκηση “τροχαίου” με εγκλωβισμένους επιβάτες (+video)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρία εμπλεκόμενα οχήματα, αλλά και απεγκλωβισμό επιβατών. Δείτε τα εντυπωσιακά πλάνα από την άσκηση που έγινε στην Αττική Οδό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αττική Οδός

Δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο να βλέπουμε ασκήσεις τέτοιου επιπέδου σε αστικό περιβάλλον. Το video που θα δείτε δείχνει πλάνα από την μεγάλη άσκηση της περασμένης εβδομάδας, η οποί προσομοίωσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμένους επιβάτες μέσα σε τούνελ της Αττικής Οδού.

Χρήσιμα: Για ποιο λόγο υπάρχουν στα τούνελ αυτοί οι τεράστιοι ανεμιστήρες; (+videos)

Το σενάριο αφορούσε ατύχημα με εμπλοκή τριών οχημάτων, και συγκεκριμένα δύο Ι.Χ. και ενός μικρού λεωφορείου, σε μεσημεριανή ώρα εργάσιμης ημέρας κατά την οποία υπάρχει κυκλοφοριακός φόρτος. Η πυρκαγιά σε ένα από τα επιβατικά οχήματα προσομοιώθηκε μέσω χρήσης καπνογόνων.

Μέρος της άσκησης αποτελούσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, των Αττικών Διαδρομών, αλλά και εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Τα επιχειρησιακά κέντρα των εμπλεκόμενων φορέων αντάλλαξαν τις αναγκαίες και κρίσιμες πληροφορίες με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση του συμβάντος από τις δυνάμεις επέμβασης αυτών.

Να σημειωθεί ότι στον χώρο είχαν κατανεμηθεί διάσπαρτα παρατηρητές προκειμένου να καταγράψουν το ακριβές χρονολόγιο του συμβάντος και των ενεργειών των εμπλεκόμενων φορέων, και φυσικά, τις αντιδράσεις των εθελοντών που υποδύονταν ρόλους λειτουργώντας αυθόρμητα και αγνοώντας το σενάριο των διοργανωτών, προκειμένου σε δεύτερο χρόνο να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα ως προς την αντίδραση χρηστών του αυτοκινητόδρομου σε ενδεχόμενη εμπλοκή σε αντίστοιχου τύπου συμβάντα.

Με τη λήξη του συμβάντος και την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού, στις 2:18 το πρωί, η σήραγγα Βριλησσίων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα αποδόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία.

 

Πηγή aodos.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.